וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוקון בחצי גמר ונקובר

5.8.2006 / 13:39

הטניסאי הישראלי ניצח את גלן ויינר האמריקאי בשתי מערכות חלקות ויפגוש את דה ווסט. אובזילר העפילה לחצי הגמר בוושינגטון

נועם אוקון עלה הלילה לחצי גמר טורניר ונקובר (על סך פרסים של 100 אלף דולר) אחרי שניצח את גלן ויינר האמריקאי 6:7, 3:6. ויינר ניצח בסיבוב הקודם את הראל לוי. בחצי הגמר יפגוש אוקון את ריק דה ווסט הדרום אפריקאי, המדורג 4 בטורניר.

הראל לוי יוכל לנקום בויינר על ההדחה מטורניר היחידים, כשיפגוש אותו ואת דה ווסט בחצי גמר הזוגות, יחד עם שותפו, מרטין לי הבריטי. בסיבוב הקודם ניצחו לוי ולי את כריס דרייק האמריקאי ואלאן ג'ונס האוסטרלי 2:6, 4:6.

ציפי אובזילר עלתה לחצי גמר טורניר וושינגטון (סך פרסים של 75 אלף דולר) אחרי שניצחה את מילגרוס סיקוורה מונצואלה 0:6, 0:6. בחצי הגמר היא תפגוש את ניקול פראט, המדורגת 5 בטורניר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully