וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פדרר דילג לחצי הגמר

5.7.2006 / 22:21

לא התקשה לנצח בשלוש מערכות את אנצ'יץ'. השוויצרי יפגוש את ביורקמן שהדיח את סטפאנק. בגדאטיס שלח את יואיט לארוז

עד עכשיו נראה שפדרר עדיין לא נדרש להתאמץ בווימבלדון, והיום (רביעי) הוא ניצח בקלות את מריו אנצ'יץ' 4:6, 4:6, 4:6 בשלב רבע גמר הטורניר, ויפגוש בחצי את המנצח במשחק בין ראדק סטפאנק ויונאס ביורקמן.

4 שנים אחרי שהדהים את פדרר במגרש המרכזי בווימבלדון, במה שהיה ההפסד האחרון של השוויצרי על הדשא, שוב פגש אנצ'יץ' את הטניסאי הטוב בעולם בקרב על כרטיס לחצי הגמר. מאז אותו משחק השלים פדרר שלושה תארים בלונדון, ואניצ'יץ' קטף את התואר בנוטינגהאם לא מזמן. ההיסטוריה, כאמור, לא ממש חזרה על עצמה, ופדרר ימשיך בניסיון להיות השחקן השלישי בלבד בעידן המקצועני שזוכה בארבעה תארים רצוף על הדשא היוקרתי בתבל.

"שיחקתי מצוין, ומאוד נהניתי", אמר רוז'ה, שלא נתן לשלוש הפסקות הגשם לקטוע לו את המומנטום. "התכוננתי למשחק קשה, כי זכרתי את ההפסד הקשה שלי נגדו, אז הופתעתי לראות שניצחתי בצורה כל כך משכנעת".

אתמול המשחק בין שראפובה לדמנטייבה נקטע לכמה שניות כאשר איש עירום נחליט לפרוץ אל הדשא, והיום היו אלו שני אבות מתוסכלים מהזמן שהחוק האנגלי מאפשר להם להיפגש עם ילדיהם. הם לבשו חולצות שנונות, עליהן היה כתוב "Family Law: It's a Racket". התרגיל של השניים אכן עבד, כאשר התקשורת האנגלית החלה להתעניין בסיפור המפותל שלהם.

מארגני ווימבלדון החלו לשקול להתקין גדרות אם התופעה החדשה תימשך. "יהיה זה חבל אם כמה אידיוטים אנוכיים יהרסו לכולם את האפשרות לראות את המשחקים כמו שצריך", אמר דובר הטורניר.

פדרר יפגוש בחצי הגמר את השבדי הותיק יונאס ביורקמן. ביורקמן יגע ויזע עד שניצח ב-5 מערכות את הצ'כי העקשן ראדק סטפאנק 6:7, 6:4, 7:6, 6:7, 4:6. המשחק היה צמוד ובשובר השוויון האחרון ניצח ביורקמן 7:9. העובדה שסטפאנק עשה 180 נקודות לעומת 175 של יריבו לא הועילה לו.

מרקוס בגדאטיס, הקפריסאי המדורג 18, טיאטא מהטורניר את לייטון יואיט האוסטרלי, המדורג 12 מקומות מעליו. בגדאטיס ניצח במערכה הראשונה 1:6, יואיט חזר עם 5:7 משלו, אבל בסט השלישי ניצח הקפריסאי 6:7. זה כבר שבר את יואיט שהפסיד 6:2 במערכה הרביעית ובמשחק כולו. בגדאטיס יפגוש בחצי הגמר את המנצח ברבע הגמר האחרון שנשאר, בין רפאל נדאל ליירקו ניימינן, שהפסקות גשם דחו את משחקם למחר.

שיא ווימבלדון

מעבר למשחקי רבע גמר הגברים, התרחשה היום דרמה גדולה בווימבלדון. משחק רבע גמר הזוגות, בין דניאל נסטור (קנדה) ומארק קנואלס (באהמס) לסיימון אספלין (שבדיה) וטוד פרי (אוסטרליה) שבר שיאים והיה למשחק הארוך ביותר בהיסטוריה של הטורניר היוקרתי. במצב של 2:2 במערכות, ניגשו שני הזוגות למערכה חמישית שהתבררה להיות מותחת וארוכה.

193 דקות, לקח לנסטור וקנואלס לנצח 21:23 את יריביהם, ולהעפיל חסרי כוחות לחצי הגמר. המשחק כולו ארך 6 שעות ו-9 דקות, שיא שקשה יהיה לשבור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully