וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיגו יוכל לשחק מול אנגליה

26.6.2006 / 14:25

פיפ"א החליטה לא להעניש את השחקן שנגח בפניו של ואן בומל. רונאלדו בטוח שבלחרוז פצע אותו בכוונה, סקולארי מאמין שהוא יחלים

הסערה שהתחוללה אמש (ראשון) בנירנברג במשחק שמינית הגמר בין פורטוגל והולנד, השאירה לא מעט פצועים ומורחקים. מי שהצליח איכשהו להימלט מעין הסערה בזול הוא לואיס פיגו.

הנגיחה שלו בפניו של מארק ואן בומל נעלמה כנראה מעיני השופט, ולנטין איבנוב, שהסתפק בצהוב בלבד. היום הודיעה פיפ"א כי היא לא מתכוונת לנקוט באמצעים נוספים, וכי שחקן אינטר יוכל לשחק במשחק רבע הגמר מול אנגליה בשבת. מאותו רגע בו נגח פיגו בפניו של ואן בומל, התחמם המשחק עד שהגיע לנקודת רתיחה.

"הוא נענש מיידית על ידי השופט", אמר מרקוס סיגלר, נציג התקשורת של פיפ"א. דו"ח השיפוט נותח בידי הועדה, ולא נראה שינקטו אמצעים נוספים".

פיליפה סקולארי, מאמן פורטוגל, חגג עוד ניצחון, 11 ברציפות במונדיאלים, ואמר: "במשך הרבה שנים פורטוגל לא ראתה נבחרת שכל כך מכבדת את האומה הפורטוגלית, נלחמת עבור הפורטוגלים, עושה כל כך הרבה למען פורטוגל. אנחנו חייבים לברך את הקבוצה הזאת. זה היה ניצחון הירואי. זה היה יותר טוב מלזכות במונדיאל", אמר סקולארי, שדאג אחרי המשחק להחתים את שחקניו על עצומה הקוראת למשחק הוגן.

אבל המאמן הברזילאי יצטרך להתמודד עם לא מעט בעיות לקראת המפגש מול אנגליה ביום שבת. שני אדומים, מוצהבים, ואחד כריסטיאנו רונאלדו פצוע. "יש לי 23 שחקנים, ושניים לא יוכלו לשחק. כריסטיאנו רונאלדו צריך חמישה ימים להחלים ויש לי עוד שחקנים טובים להכשיר".

אגב, רונאלדו טוען כי המגן ההולנדי חאליד בלחרוז פצע אותו בכוונה בדקה השביעית, הפגיעה שגרמה לו לצאת מהמגרש. "זה בבירור עבירה מכוונת כדי לפצוע אותי, זה היה מכוער מאוד. אני רגיל לקבל מכות על המגרש, אבל זאת הייתה מגעילה במיוחד", אמר רונאלדו.

הבלם מיגל, שלמרבה ההפתעה לא נרשם בפנקס של השופט איבנוב, מועד לחוזק של אנגליה במרכז השדה אבל אומר: "בהחלט יש לנו את האיכויות לנצח את אנגליה, למרות שיהיה לנו קשה בלי דקו וקושטינה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully