וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עד 21: אוקראינה הפתיעה את הולנד

24.5.2006 / 21:07

קלאס יאן הונטלאר ודניאל דה רידר נוצחו בידי אוקראינה 1:2. אלון יפת שפט ב-3:3 המצוין בין אלופת אירופה איטליה, ודנמרק

במשחק שפתח את בית ב' באליפות אירופה עד גיל 21 שנערכת בפורטוגל, גברה אוקראינה על הולנד, 1:2.

האוראנג', שהציגו בחוד את כוכב אייאקס קלאס יאן הונטלאר, לא הצליחו לסכן יותר מדי את שער היריבה, ונכנסו לפיגור 0:2, שפשוט היה גדול עליהם. ארטם מילבסקי, חלוץ דינמו קייב, כבש את הראשון בפנדל, לאחר שהוכשל ברחבה בדקה ה-39. רסלאן פוטין כבש את השני בדקה ה-51.

ההולנדים, בראשות הונטלאר ודניאל דה רידר, ניסו למצוא את השער אבל הצליחו רק לצמק את התוצאה בדקה ה-90, מרגליו של מגן כרונינגן, חיס לורניק.

במשחק הטוב ביותר ששוחק בינתיים באליפות, נפרדו אלופת אירופה, איטליה, ודנמרק בשוויון 3:3. איטליה היתה הראשונה למצוא את הרשת משער של שחקן מאיורקה, אלסנדרו פוטנצה בדקה ה-16. דנמרק השתחררה, השתלטה על המגרש והפכה את התוצאה ל-1:2 משערים של הקפטן ראסמוס ווץ בדקה ה-14, ותומאס קאלנברג בדקה ה-33. הדנים לא נחו, הגיעו להזדמנויות, וכבשו את השלישי מרגלי לאון אנדרסון 4 דקות למחצית בבעיטה חופשית.

במחצית השניה הפעילו האיטלקים מכבש על הדנים, והצליחו לצמק בדקה ה-61 מרגלי רפאל פלאדינו. קלאודיו ג'נטילה על הקוים ניסה למצוא פתרונות, וקיבל את השווין שלו בדקה ה-90 מרגלי המחליף אורלנדו ביאנקי מרגי'נה.

את המשחק, שהיה לא קל לשיפוט, ניהל הישראלי אלון יפת. ולמעט נגיעת יד אחת ברחבה שנעלמה מעיניו, שפט יפת בצורה טובה מאוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully