וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שירזי אמר כן לדמאיו

ניר איסקוב

24.4.2006 / 17:46

מאמן בני יהודה נפגש עם המנכ"ל, והסכים להמשיך עונה נוספת. גורם במועדון: "ברגע שהעניין של מכבי ת"א ירד מהפרק, הוא התקרר"

מאמן בני יהודה, ניצן שירזי, נפגש בשבוע שעבר עם מנכ"ל המועדון, משה דמאיו, והביע נכונות להמשיך בתפקידו גם בעונה הבאה, שתהיה הרביעית במספר שלו.

שירזי הסכים להתפשר בדרישות השכר שלו, והוא צפוי להרוויח בסביבות 60-70 אלף דולר. גורם במועדון סיפר לוואלה! ספורט: "ברגע שהעניין של מכבי ת"א ירד מהפרק, והחלום של ניצן נגוז, הוא התקרר". הצדדים קבעו להיפגש אחרי משחק חצי גמר גביע המדינה מול מכבי חיפה מחרתיים (רביעי), כדי להמשיך במגעים.

היו"ר חזי מגן, שב והבהיר היום (שני) כי שירזי היה ונשאר המאמן המועדף לעונה הבאה: "ניצן הוא אופציה סופר ראשונה לתפקיד, ואחרי משחק חצי הגמר, נטפל בסוגיית המאמן בכל הכבוד הראוי. רק אם המגעים עם שירזי לא יעלו יפה, נפנה למאמנים אחרים".

מאטה בטורינה יחמיץ בוודאות את המשחק ביום רביעי. הקרואטי נצטווה למנוחה מוחלטת, כדי להתאושש מהפציעה שלו בעצם השוקית, ולא ברור מתי יחזור להתאמן, אם בכלל, בשבועות הספורים שנותרו לסיום העונה.

גם שיתופו של אימורו לוקמן מוטל בספק. הגנאי סובל מקרע בשריר הארבע ראשי, ולא התאמן היום. לוקמן עשוי לחזור לאימונים מחר (שלישי), אולם מידת כשירותו למשחק לא ידועה.

אוהדי בני יהודה מבטיחים להציג מחרתיים באצטדיון ר"ג "מופע עידוד שלא נראה בארץ". בחודשים האחרונים ערך חוג האוהדים מגביות בקרב הקהל כדי לאסוף כספים לקניית אביזרי עידוד לקראת המפגש מול האלופה. הנהלת הקבוצה והספונסרים של המועדון, "שטראוס" ו"מדעני הטלה", נרתמו גם הם לעניין, ועד כה נרכש ציוד עידוד בעלות של 40 אלף שקל.

בין האביזרים שנקנו, 6,000 דגלים כתומים, 6,000 חולצות, 12 אלף בלונים, 3,000 בלוני שרוול וטון של קונפטי (פתיתי נייר). מעל שערים 13-16, שיאכלסו את אוהדי בני יהודה, יהיו קשורים בלוני הליום ענקיים. לאורך שער 2, המוקצה גם הוא לאוהדים הכתומים, ייתלו סרטים כתומים שחורים. אוהדי הקבוצה כבר רכשו מעל 4,000 כרטיסים, ובקבוצה מקווים ל-8,000 כתומים שיגיעו לתמוך בקבוצה.

יו"ר חוג האוהדים, אבי בידרמן, אמר לוואלה! ספורט: "חצי גמר זה משחק אחד שבו הכל יכול להיות. אם הפועל ר"ג, שהיא קבוצה הרבה יותר קטנה מבני יהודה, לקחה גביע, אז גם אנחנו יכולים. יש תכונה רבה בקרב האוהדים שלנו, אנשים מדברים רק על החצי גמר והכרטיסים נחטפים. כבר הרבה זמן לא היינו במעמד של חצי גמר, והפעם אנחנו גם מגיעים כקבוצת צמרת". חוג האוהדים החליט שלא להגיע לאימון המסכם מחר, בשל יום השואה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully