לואיס ארגונייס, מאמן נבחרת ספרד, פירסם סגל בן 33 שחקנים, מתוכו ייבחרו לבסוף את 23 השחקנים שייסעו לגרמניה.
חמישה שחקנים קיבלו זימון ראשון בחייהם: בורחה אובינה מסלטה ויגו, קאני מסראגוסה, חיימה גאבילן מחטאפה, מלי מבטיס וחאבי ונטה המצוין מויאריאל. סנטיאגו קאניזרס הוותיק, שאיבד את אפודת השוער השני לג'וזף ריינה, הוזמן גם הוא ויהיה השוער השלישי. אסייר דל הורנו, מגן צ'לסי, שארגונייס זעם עליו בטענה שהבריז מההתכנסות הקודמת, הוזמן בסופו של דבר, למרות שהיה ספק על כך.
בין השמות הבולטים שלא נמצאים ברשימה של המאמן הספרדי, ניתן למצוא את גוטי ואיבן הלגרה מריאל מדריד, ואת ויקטור ואלדס, שוער ברצלונה. ויסנטה וצ'אבי, שהיו פצועים תקופה ארוכה, הוזמנו לסגל הרחב.
קאלו עדיין לא ויתר על נבחרת הולנד
סלומון קאלו, קשר פיינורד, מתכוון לערער על החלטתה של שרת ההגירה ההולנדית, ריטה ורדונק, לא לאשר את בקשת האזרחות שלו.
עורך דינו של השחקן, שנולד בחוף השנהב, נשמע פסימי: "אנחנו רוצים שבית המשפט יכריע, אבל זה עשוי להיות מאוחר מדי בשביל המונדיאל הקרוב". מאמן הנבחרת ההולנדית, מרקו ואן באסטן, הבטיח לקאלו שאם בקשתו להליך אזרחות מזורז תתקבל, מקומו בסגל הנבחרת מובטח. קשרה ההתקפי של פיינורד, כזכור, כבר דחה מספר הצעות של נבחרת חוף השנהב להצטרף אליה.
מראדונה רוצה לאמן את הנבחרת
דייגו ארמנדו מראדונה מאמין שימונה למאמן נבחרת ארגנטינה, במידה וחוסה פקרמן לא יוביל אותה לזכייה בגביע העולמי השנה.
"יש רצון מסוים של יושב ראש ההתאחדות, חוליו גרונדונה, לתת לי את הג'וב. במידה ופקרמן יביא גביע, אני אוכל לעבוד עם הנוער", אמר מראדונה בראיון טלוויזיוני. "צריך לזכור את המונדיאל האחרון, אליו הגענו כפייבוריטים, אבל עפנו כבר בסיבוב הראשון", הוסיף מספר 10 האגדי. "הדבר החיובי הוא שהשחקנים יזכרו את זה כלקח".
אוהדי אנגליה יציפו את גרמניה ברכבים מסחריים
תושבי אנגליה עשויים להתקל בבעיה לא שגרתית בקיץ הקרוב: מצוקת רכבים מסחריים. אלפי אוהדים של הנבחרת כבר הזמינו רכבי ואן להשכרה או לקנייה, כשהתכנון הוא גם לישון בהם ולחסוך את העלות של בתי המלון. "תפוסת הרכבים שלנו לקיץ הקרוב מלאה ואנחנו דוחים לפחות 6 בקשות ביום", אמר פיטר מיינארד, מבעלי אחת מחברות השכרת הרכב הגדולות באנגליה "יש לנו 37 רכבי ואן, וכולם מוזמנים ליוני".
מארק פרי וג'ון ברק, תושבי וויגאן, סיפרו שקנו לאחרונה בית נייד בשווי 4,500 פאונד, בו ייסעו לגרמניה. "אנחנו מתכוונים להישאר בגרמניה חודש שלם. יותר מדי יקר לשהות בבתי מלון", הסביר פרי.
"אנחנו אוהבים את הרעיון הזה. מחנאות ברכב מסחרי, זו תהיה חוויה חדשה ומעניינת", אמר אוהד אנגלי נוסף לעיתון הגארדיאן, ג'ונתן גרהאם, שהוא ועוד שלושה מחבריו ייסעו למונדיאל ברכבו, אותו קנה ב-800 פאונד לפני כעשר שנים.