וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טלה סנטנה, מאמן ברזיל לשעבר, מאושפז במצב קשה

29.3.2006 / 12:46

מבזק מונדיאל: המאמן בן ה-74 סובל מזיהום פנימי ונושם בעזרת מכונות. וגם: לואיס אראגונייס תוקף את התנהגותו של דל הורנו

אסייר דל הורנו, מגינה השמאלי של צ'לסי וספרד, בספק למונדיאל. לא מדובר בפציעה או מחלה, כי אם בכעס של מאמן הנבחרת, לואיס אראגונייס, על התנהגותו של הבלם. מוקדם יותר החודש התכנסה הנבחרת הספרדית, אבל דל הורנו לא הגיע, דבר שעורר את חמתו של המאמן הלאומי. "החולצה האדומה היא קדושה עבורי ומי שלא חש כמוני לא יהיה בגביע העולמי", אמר אראגונייס. "אסייר הוזמן בפעם הקודמת, אבל איחר את הטיסה, מהסיבה הזו הוא לא נכלל בסגל כרגע", הוסיף המאמן הותיק.


* מאמן נבחרת ברזיל בגביעי העולם ב-1982 ו-1986, טלה סנטנה, אושפז ביום שני האחרון בטיפול נמרץ. סנטנה בן ה-74 סובל מזיהום פנימי ונושם בעזרת מכונות. בית החולים הודיע שהוא נמצא במצב קשה אך יציב. בנו, רנה סנטנה, אמר: "הוא מגיב לטיפול וזה גורם לנו לאופטימיות, אבל זה יקח הרבה זמן".

סנטנה פרש מקריירת אימון ב-1996, אחרי שעבר שבץ. לפני שלוש שנים נאלצו הרופאים לקטוע את רגלו השמאלית, קצת מתחת לברך, אחרי שהתגלה בה קריש דם מסוכן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully