וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל ראשל"צ הביסה את אס"א ת"א

רמי היפש

17.2.2006 / 19:50

ניצחה באוניברסיטה 26:37, גיל יעקב בלט עם 11 שערים. מכבי ראשל"צ מחצה את מכבי ק"ש חולון 18:28, נס ציונה גברה על רמה"ש 22:25

הפועל ראשון לציון ומכבי ראשון לציון הוכיחו ביום שישי שוב עליונות על שאר הקבוצות בבית העליון. הפועל ראשל"צ יצאה לאוניברסיטה להתמודדות במשחק המרכזי מול אס"א תל אביב וחזרה עם ניצחון גדול 26:37.

הפועל ראשל"צ נאלצה להתמודד ללא עידן מימון ששוב נפצע בכף הרגל וייעדר מספר חודשים ובדקה החמישית איבדה את אבישי סמולר שהורחק בכרטיס אדום אחרי שהגיב לעבירה של עידו לביא. השחקנים האחרים מילאו את החסר, בעיקר גיל יעקב, שחטף כדורים, מסר וכבש בעצמו 11 שערים. המחצית הראשונה עוד היתה צמודה (16:18 לראשון לציון), אבל בפתיחת השנייה עלתה הפועל ראשל"צ ליתרון 17:23 ורק הגדילה את היתרון עד לסיום.

האלופה מכבי ראשון לציון הרשימה עוד יותר אחרי שמחצה את מכבי קרית שרת חולון 18:38 בבית. תום מטלון כבש שבעה שערים לאלופה. הדרבי של ראשון לציון יהיה בשישי הבא באולם הפועל.

במשחק השלישי בבית העליון ניצחה א.כ. נס-ציונה בחוץ את א.ס. רמת השרון 22:25 כדי להתבסס במקום הרביעי.

הבית התחתון ממשיך לשמור על רמת מתח גבוהה. פער של ארבע נקודות מפריד בין מכבי רעננה שבמקום השני לעירוני פתח תקוה שבמקום השישי. עירוני פתח תקוה ניצחה את מכבי הארזים רמת גן 29:33. הפועל רמת גן גברה בבית על מכבי קרית מוצקין 28:30 ואילו מכבי תל אביב, היחידה ללא סכנת ירידה גברה בבית על מכבי רעננה 35:39.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully