וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הנריק לארסון חתם בהלסינבורג

16.2.2006 / 20:25

השבדי של ברצלונה יחזור לקבוצה בה עשה את הפריצה לפני שיצא משבדיה ב-1993. לארסון: "זו הולכת להיות חוויה"

הנריק לארסון, חלוץ ברצלונה ונבחרת שבדיה, חתם לעונה הבאה בהלסינבורג השבדית לעונה וחצי, הקבוצה בה שיחק לפני שיצא משבדיה."אנחנו שמחים מאוד להחזיר את לארסון להלסינבורג", אמר יו"ר הקבוצה, סטן אינגה פרדין.

"הלסינבורג תמיד שואפת לטופ", אמר לארסון לאתר הקבוצה בסרט שהוקלט מראש. "אבל שחקן אחד לא עושה קבוצה, וזה נכון גם לגבי. אני לא יודע מתי ראיתי לאחרונה משחק בליגה השבדית, אבל זו הולכת להיות חוויה".

לארסון עשה את הפריצה שלו בהלסינבורג כשסיים כמלך השערים של הליגה ב-1992-93. אחרי העונה הזו עבר לפיינורד ומשם לסלטיק אחרי 4 שנים. בעונה שעברה נרכש לארסון בידי ברצלונה ונפצע בתחילת העונה. המועדון הספרדי החתים אותו מיד על חוזה לאות הערכה. העונה כבש לארסון 3 שערים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully