הבית מתגאה להציג שניים משניים בנסיונותינו להמר על בתים קלים. זה טוב, כי אנחנו מתחילים לגבש מסורת של הצלחות בתחום. זה רע, כי ההצלחות האלה לא נותנות יותר מדי כסף וכי אנחנו לא פוגעים בבתים הקשים יותר. אבל מה זה משנה? העיקר ההשתתפות.
גם השבוע ניתן לכם שלושה בתים לפי שלוש דרגות קושי. הצ'אנס להרוויח נמצא בבית הראשון. השניים האחרים לא ממש יתנו תשואה, אבל בשביל ההרפתקה - לכו על זה.
רק תזכרו - אנחנו כאן נותנים את רחשי ליבנו. רוצים? תהמרו. לא רוצים? תמיד אפשר לראות איך אנחנו נהיים מיליונרים. ומכיוון שאנחנו לא בדיוק מאמינים במפעל הקרוי גביע הטוטו, ליגת העל תחכה עד השבוע הבא - את השבוע הזה נקדיש לאירופה ולליגה הלאומית.
אל תפספס
בית 1: "פעמיים סיגריות ושוקולד פרה בבקשה"
הבית הזה אמור מטבעו להיות בית של המובן מאליו, וכרגע אנחנו מרביצים בו. שניים משניים בשבועות הקודמים, ואפשר להיות מרוצים. בהנחה ששמתם עשרה שקלים לכל פעם שהימרתם בו, יצאתם עם פחות או יותר 30, זאת אומרת 60 שקל על ה-20 שהשקעתם. מה אפשר לקנות בזה? הכותרת שלמעלה מסבירה הכל.
מנצ'סטר יונייטד - מנצ'סטר סיטי - הסיטי מגיעים לאולד טראפורד באחת הפעמים היחידות העונה שבהן יהיו מעל יונייטד בטבלה. לא צריך להתרגש מזה כשאנחנו במחזור החמישי של העונה, ליונייטד 100 אחוזי הצלחה והם ישמרו עליהם גם אחרי שבת - הימור על יונייטד שווה פי 1.40 בטופס.
הרטה ברלין - וולפסבורג - זה משחק מסוכן, אבל משום מה נראה לנו שהרטה שוחטים אותם - נותן פי 1.65
מכבי הרצליה - הפועל רעננה - דרבי השרון לעניים (טוב, הרצליה ורעננה? בעצם, לא כל כך עניים). יש לנו הרגשה שזו תהיה עונת נפילה לרעננה, וזו סיבה מספיק טובה ללכת על הרצליה - פי 1.55
סה"כ בית - 3.58 - נותן תשואה לא רעה. עשרה שקלים מביאים הביתה 35.8 שקל - לסיגריות ולשוקולד פרה אפשר לצרף גם ארבע-חמש שקיות במבה גדול ולהרביץ אותה במסיבת סיגריות ואוכל.
בית 2: "אצלנו יום עסל ויום בסל. בעצם, כל יום בסל"
לא תפסנו את הבית הזה בשבוע שעבר, אבל אם המרגיזים האלה מבלארוס היו מנצחים במולדובה היינו עושים היסטוריה כבר בשבוע השני. בעסה, לא נורא, כי השבוע ניקח גם ניקח.
טרביזו - ליבורנו: זה מהמשחקים האלה שאנחנו יכולים לשחק אותה ידענים גדולים ולהביא לכם ניתוחים עצבניים של השחקנים בלי שיהיה לנו מושג, אבל מה נגיד לכם? טרביזו היא עולה חדשה, היא חטפה בראש בשבוע שעבר ודינן של רוב העולות החדשות באיטליה הוא לחזור אחרי שנה לליגה השניה - ניצחון לליבורנו, מביא 2.70
טוטנהאם - ליברפול: יא אללה, איך כתוב "תיקו" על המשחק הזה. כל הדרך לוייט הארט ליין, כל מה שרואים בטיוב הלונדוני הוא אות אחת: X - מביא 3.10
בולטון - בלקבורן: תשמעו מה אנחנו אומרים לכם - אלרדייס לא גומר את העונה, בן חיים דווקא כן, אבל אולי בליגה השנייה (ולא שהוא לא שחקן טוב, פשוט אנחנו מאמינים שבולטון היא בלון נפוח) - בלקבורן כל הדרך, וזה מביא פי 4.00.
כמה עשינו? פי 33.48. עשרה שקלים מביאים 335, ועל זה אומרים: "עכשיו אתם מתחילים לדבר".
בית 3: "שרה, מה, עדיין לא הזמנת כרטיס למחלקה ראשונה?"
בית העשירים. אם תפסתם את הבית הזה, תודו לנו כל החיים. אם לא תפסתם - נו, כרגיל, תחזרו על המשפט הידוע "וואלה! - נמאסתם". וכמיטב המסורת החדשה שלנו, בבית הזה אנחנו הולכים על השלאגר האנגלי - חיזוי תוצאה מדוייקת של המשחק.
ווסטהאם - אסטון וילה: מה, כשאתם רואים משחק כזה אתם לא מציירים 2:2 בראש? הרי איזו תוצאה יש פה חוץ מ-2:2? אין תוצאה שנולדה למשחק הזה חוץ מ-2:2. אז כמה ייצא, ילדים? נכון, 2:2, וזה מביא פי 15.
בירמינגהאם - צ'רלטון: זה משחק מסוכן, אבל אנחנו סומכים על האתלטים שיידעו לתת להם שלישייה ולקבל אחד בחזרה - 1:3 לצ'רלטון, מביא פי 21.
בחשבון פשוט יצא פי 315. שמתם עשרה שקלים, קיבלתם 3,150. אם יש לכם מזל, סידרנו לכם דיל לגמר ליגת האלופות.
