וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברצלונה עלולה לאבד את מסי

5.9.2005 / 17:21

אלופת ספרד חתמה עם הכישרון הצעיר על חוזה ענק עד 2010, אבל העובדה כי הוא לא מקבל אזרחות עלולה לשלוח אותו החוצה

אחרי הופעה נהדרת באליפות העולם עד גיל 20, התרגשו אוהדי ברצלונה לקראת העונה הקרובה והשילוב המרטיט בין רונאלדיניו והכוכב הארגנטיני הצעיר, ליונל מסי. אפילו דייגו מראדונה אמר על מסי שהוא השחקן שהכי מזכיר לו את עצמו.

אבל מסתבר שהשמחה היתה מוקדמת מדי, וחמור מכך: ברצלונה עלולה לאבד את הכישרון שצפוי לעזוב ללא תמורה. בקאמפ נואו בנו על אזרחות ספרדית למסי, שנמצא במועדון כבר מספר שנים. בסגל הקבוצה מככבים רפאל מארקז המקסיקני, רונאלדיניו וסמואל אטו הקמרוני, כך שרק מעמד של תושב ספרד היה מאפשר למסי לקחת חלק סדיר במשחקים.

בינתיים, מסי עדיין ממתין לקבלת האזרחות הספרדית, שמתעכבת בגלל טעות בירוקרטית של הנהלת ברצלונה, שהחתימה על חוזהו של השחקן רק את אביו, ולא את צמד הוריו כפי שמתבקש.

השחקן חתם לאחרונה על חוזה עד 2010, כשסעיף השחרור בו עומד על 150 מיליון יורו (כמעט 900 מיליון שקלים!). הסבלנות של משפחת מסי הולכת ופוחתת. אביו של השחקן התבטא בנושא ואמר: "אם בארסה לא תתקן את העניין, נעזוב". כרגע, כל עוד השחקן שייך לברצלונה ב', קבוצת המשנה של הקטלונים, גם סעיף השחרור המפלצתי שלו עדיין לא בתוקף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully