"אני לא חושב על המעבר למילאן. תנו לי ליהנות מהרגע הזה. אני כל כך שמח שעזרתי לפארמה להישאר בליגה, אין לכם מושג", אמר אלברטו ג'ילארדינו, שכבש בדקה ה-35 את השער שקבע 0:2 מול בולוניה והשאיר את הפרמאלאטה בסירי א'.
בפארמה היו מאושרים. המשימה של קבוצת הפאר משנות ה-90 נראתה קשה במיוחד, לאחר שבמשחק הראשון נוצחה 1:0. אבל השוער סבסטיאן פריי האמין לאורך כל הדרך: "ידענו שאנחנו מסוגלים לחזור. ההפסד היה כואב והרבה אנשים כבר קברו אותנו, אבל הצלחנו לעמוד במשימה והתוצאה הסופית היא זו שקובעת".
קבוצה של אוהדי בולוניה ניסתה לחדור למגרש בזעם לאחר ההפסד, אבל נעצרה על ידי כוח המשטרה המתוגבר באיצטדיון.
על פי התקנון האיטלקי, זה היה משחקו האחרון של פייר לואיג'י קולינה, שהגיע לגיל המקסימום, 45. אבל ההתאחדות האיטלקית שוקלת את האפשרות לתת לו שנה אחת של הארכה לשפוט. החלטה על כך תתקבל בשבועות הקרובים.
ג'ילארדינו: "אני רוצה ליהנות מהרגע"
19.6.2005 / 7:50