וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כעת זה כמעט רשמי: עונת ההוקי מתה

13.2.2005 / 12:20

ההודעה של הקומישינר, גארי בטמן, תגיע כפי הנראה ביום שני. הבעלים כבר חושבים על אלטרנטיבות לעונה הבאה

עצוב, אבל בארה"ב ובקנדה לא יתקיימו משחקי הוקי השנה. זאת, לאחר שביום חמישי הגיעה עוד פגישה בין נציגי איגוד השחקנים לבכירי הליגה למבוי סתום והסתיימה בלי תוצאות. לאחר שיחות יום חמישי לא נוצר קשר בין הצדדים בסוף השבוע והודעה רשמית על סיום העונה תינתן, כפי הנראה, ביום שני.

"סל הטריקים שלנו אזל ויחד איתו גם הזמן. אני מרגיש שאין עוד על מה לדבר", אמר ביל דיילי, שעמד בראש צוות המו"מ של הליגה. לאחר שתצא ההודעה הרשמית יתפנו בעלי הקבוצות לעסוק בהכנות לעונה הבאה. הם יורשו ליצור קשר עם שחקנים, דבר שנאסר עליהם לעשות כל עוד העונה לא נסגרה, כשהאפשרות לגייס שחקנים מחליפים בעלות נמוכה יותר קיימת. "לא בטוח שזה מה שהם ייאלצו לעשות", אמר דיילי "אבל בודקים את כל האלטרנטיבות".

השביתה החלה לאחר מחלוקת של איגוד השחקנים עם הליגה, לפיה סירב האיגוד לאשר תקרת שכר שתתאים למחזור הכספים השנתי של הליגה. יש לציין כי בקנדה, לה שש קבוצות בליגה, לוקחים את העניין הרבה יותר קשה מאשר בארה"ב, שם העניין בענף היה בלאו הכי ברצפה בשנים האחרונות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully