וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לטביה: פאהרס עדיין פצוע. פרוחה עשוי לפתוח במקומו

7.6.2004 / 20:01

חלוץ מכבי ת"א עשוי לקבל אשראי במשחק הפתיחה של נבחרתו ביורו נגד צ'כיה, על חשבון חלוצה של סאותהמפטון, שלא החלים מהפציעה

לוני הרציקוביץ' וגם ניר קלינגר בוודאי מחככים ידיהם בהנאה למשמע האפשרות שאנדראס פרוחננקובס עשוי למצוא את מקומו בהרכב נבחרת לטביה ביורו. חלוץ מכבי ת"א עשוי להנות מהעובדה שמריאן פאהרס, חלוצה של סאותהמפטון ואולי השם המוכר היחיד בסגל הלטבי, עדיין סוחב פציעה וצפוי להחמיץ את משחק הפתיחה נגד צ'כיה. מאריס ורפאקובסקיס, שהחליף את פאהרס במוקדמות היורו וכבש במשחקי הפלייאוף נגד טורקיה, יהה החלוץ הראשון ופרוחה צפוי לככב לצידו במשחק הפתיחה.

המאמן אלכסנדר סטראקובס בנה על הצמד ורפאקובסקיס-פאהרס למרות הפציעה במפשעה שגרמה לאחרון להחמיץ כמעט את כל העונה במדי הקדושים: "מריאן הוא אחד השחקננים הכי חשובים שלנו. הוא כובש כמעט בכל משחק - משהו כמו ראול בספרד". פאהרס, שהיה חסר גם בחלק ממשחקי המוקדמות, צפוי לחזור לקראת המשחקים נגד גרמניה והולנד והביע אופטימיות לא מובנת לקראת המשחקים נגד אריות הכדורגל האירופי: "כמובן שאנחנו לא פייבוריטים, אבל נבוא לכל משחק בשביל לנצח. כל משחק הוא מבחינתנו הגדול בכל הקריירה והכל יכול לקרות".

גם פרוחננקובס התייחס לאפשרות שיפתח במשחק נגד צ'כיה ואמר ל'ידיעות אחרנות': "לא יודע אם החלטת המאמן לתת לי לשחק היא סופית. אני צריך לעבוד קשה בכדי להצדיק את המקום שלי בסגל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully