וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פורטו שוב אלופה. המאמן ממשיך לקבל הצעות

26.4.2004 / 18:11

הקבוצה המצליחה מפורטוגל ממשיכה לשחק אותה בכל החזיתות. ז'וזה מוריניו קיבל הצעות מצ'לסי, ליברפול, טוטנהאם וניוקאסל

פורטו זכתה אתמול באליפות פורטוגל השניה ברציפות שלה וה-19 בסה"כ. ניצחון 0:1 קטן על אלברקה הספיק לה, אחרי שיריבתה היחידה לתואר - ספורטינג ליסבון - הפסידה בשבת לליירה. 50 אלף צופים הגיעו לאיצטדיון דרגאו שייארח את אחד מחצאי הגמר ביורו הקרוב, צבעו את עצמם בצעי הכחול-לבן של המועדון והלכו לחגוג במרכז העיר אחרי המשחק.

פורטו, שזכתה בטרבל בעונה שעברה, ביחד עם אליפות, גביע מקומי וגביע אופ"א, יכולה להשלים דאבל העונה אם תזכה גם בליגת האלופות, אחרי תוצאת ה-0:0 הביתית עם לה קורוניה בחצי גמר ליגת האלופות. ההישגים האחרונים של הקבוצה, הספיקו בכדי לעניין את הבוסים של כמה מקבוצות הצמרת בפרמיירליג במאמן המצליח של פורטו - ז'וזה מוריניו.

מוריניו אמור לסיים את חוזהו בשורות אלופת פורטוגל בקיץ ובימים אלו יושב עם ההנהלה על הארכתו בתנאים משופרים. במקביל גילה סוכנו, כי המאמן הצעיר קיבל הצעות מצ'לסי, ליברפול, טוטנהאם וניוקאסל האנגליות. השומעות האחרונות סיפרו כי מוריניו כבר סגר אצל אברמוביץ', אבל סוכנו דחה אותן על הסף: "פורטו ומוריניו דנים על הארכת החוזה וייתכן שהוא יישאר בפורטוגל. חוץ מזה, בימים האחרונים צצו כל מיני שמועות מזיקות ולא נכונות לגביו. אחזור על זה שוב ושוב, מוריניו עדיין לא חתם ולא החליט לחתום בצ'לסי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully