וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוב ייעדר בגלל פציעה? קייס גאנם בספק לבית"ר ירושלים

4.11.2026 / 13:41

חלוץ עירוני טבריה סובל מרגישות בשריר, ואם לא ישלים אימונים מלאים, לא ייכלל בסגל בשבת. אלון זיו צפוי ליהנות מסגל מלא מלבדו

תקציר: בני סכנין - עירוני טבריה 1:1/ספורט 1

עירוני טבריה תפגוש במחזור הקרוב את בית"ר ירושלים באצטדיון בראל (שבת, 19:30, ספורט2), כאשר שחקן ההתקפה הכי משמעותי שלה, קייס גאנם, נמצא בספק.

גאנם סובל מכיווץ עם רגישות בשריר, ואם לא יערוך אימונים מלאים מחר ומחרתיים, הוא לא ייכלל בסגל הקבוצה. גאנם סובל מפציעות שריר חוזרות ונשנות לאורך הקריירה וגם העונה, אירוע שתמיד עצר את ההתקדמות שלו.

קייס גאנם, שחקן עירוני טבריה/מאור אלקסלסי

מעבר לגאנם, יעמוד לרשותו של אלון זיו סגל מלא. טבריה מגיעה למשחק לאחר שתי תוצאות תיקו נגד מכבי נתניה ובני סכנין, כשהיא משוועת לניצחון ולנקודות במאבקי התחתית. על היריבה אמרו בטבריה: "בית"ר פייבוריטית וחזקה, אבל אנחנו נלחמים עם כל מה שיש לנו מול כל קבוצה ומאמינים שנביא נקודות".

  • עירוני טבריה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully