וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ליאל דרעי האריך חוזה בבית"ר עד 2029: "זכות גדולה עבורי"

עודכן לאחרונה: 3.11.2026 / 17:42

הבלם הצעיר האריך את חוזהו בשלוש עונות נוספות, כולל העונה הנוכחית: "הוכחה נוספת לקשר המיוחד שלי עם המועדון ולאהבה הגדולה"

סיכום כל שערי המחזור התשיעי בליגת העל/ספורט1

בית"ר ירושלים הודיעה היום (שלישי) על הארכת חוזהו והחתמתו של ליאל דרעי עד 2029. בהודעת הקבוצה נכתב: "בית"ר "גשם" ירושלים ממשיכה לשמור על השלד שלה ומבטיחה את עתידו של אחד השחקנים המבטיחים שנמצאים במועדון בעונות האחרונות. הבלם ליאל דרעי האריך את חוזהו בשלוש עונות נוספות, כולל העונה הנוכחית, ויישאר במדים הצהובים-שחורים עד 2029.

"דרעי, שגדל במחלקת הנוער מגיל נערים ג' של בית"ר ירושלים ומכיר את המועדון מגיל צעיר, ממשיך בכך את דרכו בבירה. ההחלטה להאריך את ההתקשרות מבטאת את האמון שמעניק המועדון לבלם ואת הרצון להמשיך ולפתח שחקנים שגדלו כאן, בבית וגן. דרעי חתם על החוזה באמצעות סוכנו, טל בן חיים, כאשר מבחינת שני הצדדים מדובר בהמשך הדרך המשותפת לשנים הקרובות".

בבית. דרעי/אודי ציטיאט

לאחר החתימה אמר דרעי לאתר הרשמי: "בתור מישהו שנמצא בבית"ר מגיל צעיר, הארכת החוזה היא הרבה מעבר לחתימה על הסכם חדש. זו הוכחה נוספת לקשר המיוחד שלי עם המועדון ולאהבה הגדולה שאני מרגיש כלפיו. זכות גדולה עבורי להמשיך ללבוש את החולצה הצהובה-שחורה ולייצג את בית"ר גם בשנים הקרובות. אני רוצה להודות להנהלה, לצוות המקצועי ולכל מי שמלווה אותי לאורך הדרך על האמון והתמיכה. אעשה הכול כדי להחזיר על המגרש ולשמח את הקהל הגדול שלנו".

  • בית"ר ירושלים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully