וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מבחן בגרות: הפועל תל אביב תרצה להוכיח שהיא שייכת לטופ

עודכן לאחרונה: 29.10.2026 / 8:47

התבוסה בדרבי הליגה (4:1) מלווה את הפועל תל אביב בכל רגע. הערב בגמר גביע הטוטו היא רוצה להוכיח שהתבוסה הזו לא מייצגת את אופיה האמיתי

סיכום שבוע בכדורגל העולמי/ספורט1

הפועל תל אביב תעלה הערב (חמישי, 20:30) לדרבי בגמר גביע הטוטו, כשהדרבי האחרון בליגה (4:1) יושב אצלה היטב בראש. "זו הייתה סטירה שלא ציפינו לה", זוכרים במועדון את המפלה הכואבת, "הרגשנו לפני שזה משחק שלנו".

אז האדומים התאוששו מאז, ניצחו ארבעה משחקי ליגה ברציפות, אך הערב וגם ביום שני נגד מכבי חיפה אלו מבחנים אמיתיים להבין כמה הקבוצה אכן השתפרה העונה, ומוכנה למאבקים האלה תחת רף ציפיות גבוה יותר.

יש לה מה להוכיח. הפועל מוכנה לדרבי/קובי אליהו

הגנתית האדומים עמדו טוב בכל משחקיהם בארץ ובאירופה פרט לדרבי - וכאן המפתח להערב. מרקוס קוקו מבטל כל כנף שמגיע מולו אך מול הליו וארלה קרס. דורון ליידנר היה בתקופה אדירה אך מאותו דרבי בו הלך לאיבוד הוא ממתין לפירורי דקות. זה לא מבחן רק על תואר או מול קבוצת צמרת, הערב זה מבחן על אופי, על יחסי כוחות בדרבי, המשחק הכי חשוב עבור המועדון בכל סיטואציה.

אליניב ברדה יסבול מחסרונם של עמנואל בואטנג וסתיו טוריאל, שניים שבספק גדול גם לשני. אנדריאן קרייב חוזר לסגל לאחר שהיה מורחק נגד הפועל ירושלים ולמעשה כמעט ולא שיחק בחודש האחרון.

  • הפועל תל אביב

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully