אחרי תיקו המאופס מול מכבי תל אביב בטדי, בית"ר ירושלים תנסה לחזור למסלול הניצחונות ביום ראשון (20:15, ספורט3), כשתארח את הפועל פתח תקוה. לקראת ההתמודדות, אלמוג כהן הבהיר שקבוצתו לא מתכוונת להקל ראש ביריבה, התייחס להתלבטות בנוגע לרוטציה בין הזרים והסביר את השיקולים מאחורי ההחלטות שלו בחלק הקדמי, כולל מעמדו של ירדן שועה. מי שסיפק את ההצהרה הבולטת היה המגן נאנא אנטווי, שהבהיר מהן המטרות של הירושלמים העונה.
אלמוג כהן על הפועל פתח תקוה: "אם לא ניתן להם את מלוא הכבוד, אז הם יענישו אותנו. נבוא בשיא הרצינות ומוכנים למה שהם עושים".
בנוגע לרוטציה הנדרשת עם הזרים: "צריך לקבל את ההחלטות הכי טובות נקודתית למשחק הספציפי. זו החלטה קשה. יש כמה ימים עד אז ונקבל את ההחלטה".
על המשחק נגד מכבי תל אביב: "היו המון דברים טובים שלקחתי מהמשחק, אבל הפסדנו שתי נקודות. בראייה שלי, בבית לא רוצים להפסיד נקודות. פתחנו בהססנות, אבל היינו דומיננטיים והגענו למצבים. היו הרבה דברים טובים, צריכים להמשיך להיות עוצמתיים".
"בשני המחזורים הראשונים לא היינו אנחנו, ומאז עשינו התקדמות, אבל עדיין לא איפה שאנחנו יכולים להיות. שום ניצחון לא מגיע בקלות. לשמחתנו, במשחקים שלנו הראינו [יכולת חזרה] במצבים שנקלענו לפיגור. אם לא מגיעים מוכנים בליגה ולא נותנים את מלוא הכבוד ליריבה, יעשו לך צרות צרורות".
על ירדן שועה: "לשועה יש הרבה זכויות במקום שלו, בשינויים שהוא מביא, באנרגיות שלו. לא יצאתי מגדרי כשהוא כבש ולא יוצא מגדרי כשדברים הולכים מעט פחות התקפית. מבחינה הגנתית, הוא מדהים. מול מכבי תל אביב הרגשתי שקאלו יותר מתאים".
נאנא אנטווי שיחרר הצהרה: "אנחנו קבוצה תחרותית ואנחנו משחקים כרגע טוב. המטרה שלנו היא לקחת אליפות. בית"ר זה המועדון הכי טוב ששיחקתי בו בחיי. הקבוצה מדהימה".
"הייתי פצוע במשחק הקודם מול הפועל פתח תקוה. הפסדנו את האליפות במשחק האחרון מולם. הם קבוצה מעולה. אנחנו חייבים להיות דרוכים".
