וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי חיפה מרוצה מה"עוצמות" ומהללת את ברוניניו

עודכן לאחרונה: 18.10.2026 / 8:18

הירוקים עלו לפסגה למרות ש"שחקנים לא היו חדים כמו במשחקים הקודמים". הברזילאי שהפך לנכס, נפגע וייבדק ובקבוצה מתכוננים: "נכנסים לסדרת משחקים שהיא המבחן האמיתי"

תקציר: מכבי פתח תקוה - מכבי חיפה 2:1/ספורט 1

שביעות רצון גדולה במכבי חיפה אחרי הניצחון אתמול (שבת) על מכבי פתח תקוה, כאשר בסיום שחקני הקבוצה ואנשי המועדון חגגו את ה-1:2 עם קרוב לרבבת האוהדים שהגיעו למושבה. "היו עוצמות אתמול", העיד שחקן בקבוצה. "עוד לפני המשחק, עם הקהל, ובטח אחרי המהפך".

בחיפה לא היו מרוצים, בלשון המעטה, מהיכולת, כאשר לראשונה העונה התחושה הייתה שהחלק ההתקפי לא הגיע למשחק והתקשה לייצר מצבי הבקעה ראויים. "הרבה שחקנים לא היו חדים כמו במשחקים הקודמים", הודה גורם בקבוצה. "אבל דווקא משחקים כאלה חשוב לנצח. זה משחק שנותן המון המון ביטחון לכולנו".

ברוניניו שחקן מכבי חיפה/אודי ציטיאט

מי שכן זכה למחמאות אדירות הוא ברוניניו, שהפך לדעת רבים בקבוצה לשחקן החשוב ביותר במערך של ברק בכר. גם אתמול הוא בישל את שער הניצחון והיה היחיד מבין שחקני ההתקפה שנראה חד ובכושרו האמיתי, לפחות לתחושתם של רבים במועדון. ברוניניו הרגיש כאבים ברגלו, אך בקבוצה מעריכים שלא מדובר בפציעה רצינית. בכל מקרה, השחקן צפוי לעבור בדיקה כדי לברר את מצבו.

למרות הניצחון, בחיפה עדיין מודאגים ממשחק ההגנה. גם אתמול, מלבד השער שכבשה, הגיעה מכבי פתח תקווה לשני מצבי הבקעה מצוינים נוספים, אך החמיצה. "אנחנו נכנסים עכשיו לסדרת משחקים קשה, שהיא המבחן האמיתי", קבע גורם בקבוצה. "משחק ההגנה יהיה חייב להשתפר, כי לא בכל משחק נוכל להינצל ואסור שנעשה טעויות כאלה".

  • מכבי חיפה
  • ברוניניו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully