וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השינוי המסתמן בהפועל ירושלים בעקבות הפציעה של צ'ילופיה

15.10.2026 / 7:02

החלוץ הזמבי שבר את האף ומי שצפוי להחליפו מול הפועל באר שבע הוא ויטלי דמשקאן. בצוות המקצועי ישימו דגש על הצד ההגנתי

תקציר: הפועל ירושלים - מכבי חיפה 4:1/ספורט 1

ויטלי דמשקאן צפוי לחזור להרכב הפועל ירושלים נגד הפועל באר שבע (ראשון, 20:15, ספורט2) על חשבונו של אדוארד צ'ילופיה ששבר את אפו. חלוץ נבחרת מולדובה, שכבש במחזור הפתיחה מול מכבי תל אביב, בעצמו חזר מפציעה במשחק האחרון וגם ישראל דאפה הוא אופציה לחלק הקדמי במשחק החוץ בטרנר לאור הסיטואציה.

החלוץ הזמבי נפצע במשחק נגד מכבי חיפה (4:1) ויבדוק בשבוע הבא אופציה להרכיב מסכה לאחר שיעבור בדיקה נוספת. צ'ילופיה, שהגיע כמושאל ממיוטלן הדנית, בדיוק נכנס לכושר משחק והיה מנקודות האור בהפסד הביתי מול הירוקים. מי שייעדר מספר שבועות הוא עבדולסלאם סאני שקרע את השריר באימון המסכם לקראת מכבי חיפה.

כחלק מהסקת המסקנות, ליאור זדה והצוות המקצועי יגבירו את הדגש על משחק ההגנה הקבוצתי. "זה משחק ההגנה וגם ריכוז", אמרו במועדון. "לפעמים על שנייה אחת של רפיון או חוסר ריכוז אנחנו סופגים ומסתבכים".

בעצמו התאושש מפציעה. ויטלי דמשקאן/אודי ציטיאט

הפועל ירושלים צברה עד כה שבע נקודות והיא ממוקמת במקום השביעי בליגת העל אחרי שישה מחזורים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully