בבית"ר ירושלים ירדו שבעי רצון מהניצחון 0:4 על הפועל רמת גן, אבל גם הודו: "ניצחון רביעי ברציפות, הבקענו רביעייה וקשה לשמוח יותר מדי. אולי אם ננצח את מכבי תל אביב נחזור לשמוח כמו שאנחנו יודעים".
הירושלמים הבקיעו לראשונה העונה ארבעה שערים, לא ספגו, ירדן שועה חזר להרכב וסיפק שני בישולים, עומר אצילי ויוג'ין אנסה ממשיכים לכבוש, ובוריס אנו חזר לחיים אחרי תקופה לא פשוטה שעברה עליו.
שחקנים התלוצצו עם אנו בסיום: "לשועה עוד אין גול העונה, לוייסמן יש אחד ואתה בכמה דקות נותן צמד, אולי יעבירו אותך להתקפה".
בית"ר ידעה "להרוג" את המשחק, בעיקר בזכות העובדה שלראשונה העונה לא הייתה חשופה ולא אפשרה ליריבה מעברים קלים.
אלמוג כהן עבד עם הקבוצה בפגרה על חזרה מהירה להגנה לאחר איבוד, ונראה שהקבוצה מתחילה למצוא את האיזון שלה.
נאנא אנטווי, כשהוא כשיר ובכושר, הוא אולי הטוב בליגה בתפקידו. מדובר בשחקן עם יכולות שמעל הליגה, וזה נאמר כאשר אתמול היה המשחק הראשון שלו אחרי קרוב לחודשיים.
אלכסיס סרנה היה מדויק ושקט בקישור, ופינה את בוריס אנו למשבצת הטבעית שלו. זו הייתה הופעת בכורה חיובית, אבל הוא עדיין חלוד, מחלק כוחות ולא נמצא בשיאו מבחינת אינטנסיביות. בבית"ר מצפים ממנו להיות דומיננטי יותר ולהוביל את הקבוצה בהמשך.
אורי עזו ערך בכורה, כשג'ונבוסקו קאלו לא זכה לשחק, ומהלך כזה נראה גם כהכנה למחזור הבא. עם חזרת קרבאלי והעובדה שזר אחד יצטרך להישאר בחוץ, אם כולם יהיו כשירים זה כנראה יהיה קאלו - דווקא השחקן שבדרך כלל נותן תפוקה מול מכבי תל אביב.
