וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לשחרר את הלחץ: התוכנית של בית"ר ירושלים לפגרה

עודכן לאחרונה: 22.9.2026 / 9:21

הניצחונות הביאו שקט, אבל בית"ר ירושלים יודעת איך עליה לנצל את הפגרה: החלמה של הפצועים, שילובם של עזו וסרנה, החזרתם של אנטווי וירדן כהן ועבודה על הצד הטקטי. התקווה: זה יוביל לתהליך כמו בעונה שעברה

תקציר: בית״ר ירושלים נגד הפועל חיפה 1:2/ספורט 1

בית"ר ירושלים תחזור היום (שלישי) להתאמן לאחר ה-1:2 על הפועל חיפה בבלומפילד בשבת, מה שהיווה ניצחונה השלישי ברציפות ו"חזרתה לחיים" אחרי פתיחת ליגה רעה עם שני הפסדים ו-7 שערי חובה.

הפגרה תנוצל להחלמה פיזית לכל אלה הסובלים מפציעות קטנות אך גם לחבר שחקנים חדשים כמו אלכסיס סרנה ואורי עזו, השתלבות מחודשת של נאנא אנטווי וירדן כהן וכמובן עבודה על הצד הטקטי.

העונה הזאת מאוד מזכירה את העונה שעברה. אלמוג כהן/דני מרון
ישדרגו? עזו וסרנה/דני מרון

בבית"ר מרגישים כי העונה הזאת מאוד מזכירה את העונה שעברה עם הפתיחה הרעה, העימות אלמוג כהן-ירדן שועה, היכולת לגרד ניצחונות תחת הלחץ והקושי, והניסיון להתגבר על הכל ולחזור לשחק כדורגל.

"אלמוג כהן אמר אחרי הניצחון שכשהקבוצה מובילה - השחקנים כבר רוצים שייגמר המשחק בגלל הלחץ - וזה הסיפור שלנו", טוענים בבית"ר, "לחץ מייצר רגליים כבדות וחוסר הנאה וזה צריך להשתחרר. אם השלישי נגד הפועל חיפה היה נכנס זה היה קורה, אך במקום זה קרבאלי הורחק והסתבכנו".

בית"ר תתאמן ללא שחקני הנבחרות ירדן שועה ודניאל וורקו ותקבל אותם מספר ימים לפני המשחק הבא נגד הפועל רמת גן בחוץ. בריאן קרבאלי ייעדר בשל הרחקה. בהמשך הפגרה יהיו מספר ימי חופשה מרוכזים לכל השחקנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully