וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברונו הרגיע אחרי השלושער: "לא מקבלים שש נקודות על ניצחון"

מערכת וואלה ספורט

30.8.2026 / 21:24

קפטן יונייטד שמר על פרופורציות אחרי ה-2:5 על איפסוויץ': "לא מפצה על השבוע שעבר". קאריק הודה: "ההפסד האחרון כאב כל השבוע"

תקציר: מנצ'סטר יונייטד - איפסוויץ' 2:5/ספורט 1

מנצ'סטר יונייטד רשמה הערב (ראשון) ניצחון בכורה העונה בפרמיירליג עם 2:5 מוחץ על איפסוויץ' באולד טראפורד. ברונו פרננדש היה הכוכב הגדול של הערב עם שלושער, בעוד הארי מגווייר עמד במרכז אחד הרגעים השנויים במחלוקת של המשחק.

פרננדש, שזכה לציון 10 במרבית האתרים בממלכה, התרגש בסיום: "זו הייתה תוצאה עצומה עבורנו. איבדנו שלוש נקודות בשבוע שעבר וזה היה משחק הבית הראשון שלנו. האוהדים חיכו לזה. זה לא מפצה על השבוע שעבר, כי אי אפשר לקבל שש נקודות על ניצחון אחד, אבל במחצית השנייה היינו טובים מאוד".

הקפטן הוסיף: "להבקיע שערים זו התחושה הכי טובה בכדורגל. לעשות שלושער בבית, מול האוהדים שלנו, זה משהו שאני גאה בו. אני מקווה לעשות הרבה יותר וגם לעזור לחברים שלי לכבוש".

מייקל קאריק הודה שההפסד במחזור הקודם ליווה את הקבוצה במשך כל השבוע, אך היה מרוצה מהתגובה. "התוצאות האלה תמיד נעימות", אמר, "אמרתי אחרי המשחק בשבוע שעבר שהיינו מאוכזבים וזה כאב כל השבוע. אנחנו לא אמורים להיקלע לפיגור 1:0 בבית. יהיו לנו מהמורות בדרך, השאלה היא איך מתמודדים איתן".

"הגיע לנו לנצח וקיבלנו גם קצת מזל". מגווייר/GettyImages

המאמן הוסיף על פרננדש: "ברונו שיחק טוב היום. אפשר היה לראות את החיבור במרכז בינו לבין מתאוס קוניה, קובי מאינו ויורי טילמנס. אחרי השבוע שהיה לברונו, לחזור ככה ולהתאפס הופך את זה ליום טוב מאוד".

גם הבלם המושמץ התייחס בסוף ללחץ סביב המועדון: "כשאתה מפסיד במועדון הזה, יש הרבה רעש ואתה מרגיש שאתה שוב במשבר". על השער שבו היה מעורב אמר: "עוד לא ראיתי אותו שוב, אז קשה לי להגיב. אני יודע שזה היה גבולי. זו לא הייתה נגיעת יד מכוונת. הגיע לנו לנצח וקיבלנו גם קצת מזל".

השער אושר לאחר שהבעיטה של מגווייר פגעה בג'ייקוב גריבס בדרך פנימה ונרשמה כשער עצמי, כשה-VAR קבע שאין עילה לפסול אותו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully