וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בעירוני טבריה לועגים לבקשת מ.ס. אשדוד: "זה כבר פתטי"

17.8.2026 / 11:31

במועדון משוכנעים כי ירידת ליגה אינה עומדת על הפרק, ומעריכים שההליך עשוי להימשך עד סוף אוקטובר או תחילת נובמבר. על בקשת אשדוד לדחות את פתיחת העונה: "הם חייבים להתקדם"

תקציר: עירוני טבריה - מכבי פתח תקוה 3:0/ספורט1

בעוד מ.ס. אשדוד הגישה בקשה לדחות את משחקיה בפתיחת העונה בליגה הלאומית, בעירוני טבריה מגחכים על כך ואומרים: "אין גבול למה שהם עשו ומנסים לעשות הקיץ, הם יצרו את האירוע. בגלל שהם מנסים להישאר בליגה למרות שירדו על הדשא, הם גם ייכשלו בלאומית ולא יעלו ליגה כי הם לא התכוננו. זה כבר פתטי מה שהם עושים".

הדיון הבא של טבריה, ולמעשה הראשון לאחר כתב ההגנה, ייערך רק ב-10 בספטמבר, כאשר במידה ולא יהיה הסדר טיעון צפויים לפחות 3-4 דיונים, ערעור וגם פנייה אפשרית לבית משפט אזרחי, כך שבמקרה הטוב האירוע יסתיים בסוף אוקטובר-תחילת נובמבר.

שחקני עירוני טבריה חוגגים/מאור אלקסלסי

בטבריה אף הוסיפו: "אשדוד היו בדיון, הם הבינו את הלך הרוח כי ירידת ליגה אינה על הפרק, אפילו התובע לא מבקש את זה. הם חייבים להתקדם".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully