וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נקבעו שעות משחקי הפועל תל אביב. מדוע אטאלנטה מודאגת?

14.8.2026 / 16:52

האדומים יתארחו בברגמו בחמישי הקרוב (21:30) ויארחו את הגומלין בהונגריה שבוע לאחר מכן (21:00). שארל דה קטלארה בספק

תקציר: קטוביץ' - הפועל תל אביב 1:2/ספורט1

נקבעו שעות המשחקים של הפועל תל אביב בשלב הפלייאוף של מוקדמות הקונפרנס ליג. אטאלנטה תארח את האדומים בברגמו ביום חמישי הקרוב (21:30 שעון ישראל) והגומלין במישקולץ, הונגריה, יהיה בחמישי הבא בשעה 21:00. המשחקים יועברו בשידור חי בערוצי ספורט1.

מבחינת אטאלנטה, המפגש עם הפועל תל אביב יהיה משחק רשמי ראשון לעונת 2026/27 וראשון בעידן מאוריציו סארי. החזרה הגנרלית שלה תהיה הערב (שישי, 21:45, ספורט3) כשתארח באצטדיונה הביתי את אתלטיק בילבאו.

מי שלא ישחק הערב ונמצא בספק גם ליום חמישי הוא שארל דה קטלארה. חלוץ נבחרת בלגיה, שכיכב עם צמד ובישול מול ארה"ב בשמינית גמר המונדיאל וכבש גם את שער השוויון בהפסד לספרד ברבע הגמר, סובל מפציעת שריר ויש מאמצים להכשירו לקראת הפועל תל אביב. בנוסף אליו, גם המגן בן ה-18 הונסט אהנור, שהספיק כבר לערוך שתי הופעות במדי נבחרת איטליה הבוגרת, ייעדר בגלל פציעה.

הבכורה הרשמית תהיה מול הפועל תל אביב. מאוריציו סארי/GettyImages, Rene Nijhuis/MB Media

פרט אליהם, רק קמאלדין סולמאנה נעדר מהסגל של סארי. שחקן הכנף, שהיה חלק מסגל נבחרת גאנה למונדיאל, צפוי לחזור רק באזור נובמבר לאחר שנפצע בברכו השמאלית בטרום העונה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully