וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

היקר בתולדות המועדון: דגלאס אווסו חתם בהפועל תל אביב | צפו בביצועיו

עודכן לאחרונה: 5.8.2026 / 19:05

האדומים הודיעו רשמית על רכישתו של הגנאי בן ה-20 מהכוכב האדום בלגרד, תמורת 2.2 מיליון יורו. הקשר הצעיר שחתם לארבע שנים נחשב לפוטנציאל גדול, יוכל לקחת חלק בגומלין מול קטוביץ בשבוע הבא: "נרגש מאוד להצטרף למועדון הענק הזה"

תקציר: לודוגורץ - הפועל תל אביב 2:2/ספורט1

עכשיו זה רשמי. הפועל תל אביב השלימה היום את הרכש היקר בתולדותיה, כשהודיעה על החתמתו לארבע שנים של דגלאס אווסו. הקשר בן ה-20 נרכש מהכוכב האדום בלגרד תמורת 2.2 מיליון יורו, ויוכל לקחת חלק כבר במשחק הגומלין מול קטוביץ בשבוע הבא במוקדמות הקונפרנס ליג. "אני נרגש מאוד להצטרף למועדון הענק הזה", אמר הרכש הנוצץ, "ראיתי את התצוגות יוצאות הדופן של הקהל במשחקים, ואני מאמין שיחד עם הקבוצה, נילחם וניתן את הכל למען הפועל. אני מחכה לראות אתכם בהונגריה. יאללה הפועל".

אווסו, שנחשב לכישרון גדול, יכול לשחק גם בכנף ימין וגם בעמדה 10, כשהתשלומים עליו יירדו מהסכום שהכוכב האדום עדיין לא העבירה על לויזוס לויזו. כזכור, הקפריסאי נמכר בקיץ מהאדומים לאלופת סרביה תמורת 3 מיליון יורו, כאשר עד עתה הועבר להפועל תל אביב כ-1.4 מיליון יורו.

צפו בביצועיו של דגלאס אווסו

אווסו נרכש על ידי אלופת סרביה בינואר האחרון ב-2.2 מיליון יורו והיה הקיץ על סף מעבר לוויקטוריה פלזן הצ'כית תמורת 3.3 מיליון יורו, אך נכשל בבדיקות הרפואיות. הוא לא נכלל בסגל של הכוכב האדום בלגרד לצמד המשחקים מול הפועל באר שבע במוקדמות ליגת האלופות.

הגנאי הצעיר החל את הקריירה של בקבוצת אסקם FC במולדתו וממנה עבר לרדניק סורדוליצה הסרבית בקיץ 2024. בעונתו הראשונה באירופה כבש שני שערים ב-32 משחקי ליגה, אבל את השנייה פתח בסערה עם שבעה שערים ב-20 משחקים ולכן נרכש על ידי הכוכב האדום, לה תרם שני שערים ב-12 משחקי ליגה אשתקד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully