וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבשו את הרשת: השחקנים שהרוויחו הכי הרבה עוקבים במונדיאל

20.7.2026 / 11:53

ארלינג הולאנד הקדים את כולם עם זינוק של 32 מיליון והקדים אפילו את הסינדרלה של הטורניר, ואיך רונאלדו ומסי משתלבים ברשימה? המספרים נחשפים

תקציר, גמר מונדיאל 2026: ספרד - ארגנטינה 0:1 (הארכה)/כאן11

ארלינג הולאנד הוא השחקן שהשיג הכי הרבה עוקבים במונדיאל. החלוץ הנורבגי, שהלהיב את האמריקאים עם סגנון המשחק שלו וגישתו החיובית ברשתות החברתיות, התחיל את הטורניר עם 40.6 מיליון עוקבים באינסטגרם וסיים אותו עם 72.7 מיליון - עלייה של יותר מ-32 מיליון. כך לפי רשימה של לב אקאבס, סטטיסטיקאי שעוסק בעיתונאות נתונים (דאטה ג'ורנליזם) עבור Sportico.

ווזיניה, שוער כף ורדה, הוא כנראה אחד מהסיפורים הגדולים בהיסטוריה של הרשתות החברתיות. הוא התחיל את המונדיאל עם 30 אלף עוקבים בלבד, וסיים אותו עם 29.4 מיליון - קפיצה מטורפת וחסרת תקדים.

עשרות מיליונים נשבו בקסמו. הולאנד/GettyImages

במקום השלישי ניצב ג'וד בלינגהאם; כוכב נבחרת אנגליה העלה את כמות העוקבים שלו בזמן הטורניר ב-12 מיליון. זהו נתון גבוה יותר מהמקום הרביעי ברשימה של אקאבס - כוכב האינסטגרם הגדול בעולם, כריסטיאנו רונאלדו. הפורטוגלי ניצל את הבמה בארה"ב כדי להגדיל את הקהל שלו ב-11.4 מיליון, ל-677 מיליון בסך הכל.

sheen-shitof

עוד בוואלה

שוקלים לקחת הלוואה אך מפחדים? המדריך לצעדים פיננסים חכמים

בשיתוף הפניקס

לאמין ימאל, כוכב נבחרת ספרד, סיים את הטורניר עם 54.3 מיליון עוקבים - עלייה של 11 מיליון. נתון משמעותי הרבה יותר מזה של ניימאר, שהגדיל את מצבתו ב-7.7 מיליון (ל-245 מיליון). את העשירייה הראשונה סוגרים ליאו מסי (עלייה של 7.5 מיליון), חילברטו מורה המקסיקני (הוסיף 6.6 מיליון בדרך ל-7.7 מיליון בסך הכל), מייקל אוליסה (עלייה של 5.7 מיליון ל-10.9 מיליון) ואנדריק (שהגדיל את כוחו ב-5.6 מיליון, ל-23.9 מיליון).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully