מנואל שואו מתקרב לעזיבת מכבי חיפה. הקשר האנגולי, שלא היה בתוכניות המקצועיות של הירוקים לעונה הקרובה, סיכם את תנאיו בקוג'אליספור הטורקית, וכעת נותרו מספר פרטים אחרונים לפני השלמת העסקה.
על פי הדיווחים בטורקיה, קוג'אליספור כבר הגיעה להבנות עם מכבי חיפה בנוגע למעברו של בן ה-27, כשגם מול השחקן עצמו הושגו הסכמות. עם זאת, העסקה עדיין לא הושלמה באופן רשמי בשל מגבלת הזרים בליגה הטורקית.
קוג'אליספור חייבת לשחרר שחקן זר אחד מהסגל לפני שתוכל לרשום את שואו, ובמקביל הצדדים עדיין משלימים את פרטי מתווה התשלומים מול מכבי חיפה.
לפי גורמים בחיפה אכן יש סיכום בין הצדדים כמעט על כל הפרטים, כשרק עניינים מינוריים נותרו לסגירת העסקה. לטענת חיפה, המכירה צפויה לעמוד על קרוב למיליון דולר, בעוד בטורקיה מדווחים על חצי מיליון יורו בשלושה תשלומים.
שואו, ששיחק בעונה שעברה כמושאל בקוג'אליספור, הותיר רושם חיובי במועדון. הוא רשם 30 הופעות ליגה ו-2,321 דקות משחק, אמנם ללא שערים או בישולים, אך זכה להערכה בזכות יכולתו הפיזית, משחק הלחץ והתרומה לאיזון במרכז השדה.
הקשר קיווה תחילה לקבל הצעות מקבוצות באירופה, אך לאחר שלא הגיעו ההצעות להן ציפה, חידש את המגעים עם קוג'אליספור, שכעת קרובה להחזירו לשורותיה באופן קבוע.
