וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

העסקה נפלה, ניר "עצבני אש": ברקוביץ' חושף מה קרה בנוף הגליל

15.7.2026 / 12:02

כוכב העבר סיפר ב-103FM כי המו"מ לרכישת הקבוצה מליגה א' קרס עקב חובות, והודה כי המהלך "תוכנן בשביל ניר", שנותר מאוכזב במיוחד

תקציר: ספרד - צרפת 0:2/כאן11

עסקת רכישת הפועל נוף הגליל על ידי איל ברקוביץ' לא תצא לפועל. כדורגלן העבר חשף היום (שלישי) בתוכניתו עם אראל סג"ל ב-103FM כי המו"מ קרס ברגע האחרון בשל מחלוקת כספית, וסיפר גם על האכזבה הגדולה של אחיו, ניר ברקוביץ', שהיה אמור להיות חלק מרכזי במהלך.

"שמע סיפור", אמר ברקוביץ'. "רצו שאקח השבוע את נוף הגליל - את מועדון הכדורגל. יש שם ראש עיר מדהים, רונן פלוט. הוא באמת אוהב את העיר. העסקה התפוצצה ברגע האחרון על כסף. היו שם קצת חובות ולא הגענו להסכם".

ברקוביץ' גילה כי מי שהתאכזב במיוחד היה אחיו ניר, שיועד לתפקיד המאמן אם העסקה הייתה יוצאת לפועל. "ניר כועס שהתפוצצה העסקה, כי רוב העסקה הייתה אמורה להיות בשבילו".

בהמשך סיפר על השיחה שקיבל מאחותו: "אחותי התקשרה ואמרה לי שניר עצבני אש. אמרתי לה שאני מעדיף שניר יהיה עצבני אש".

ברקו הסביר את עמדתו בחיוך: "אגיד לך את האמת - מעדיף שניר יהיה עצבני אש שבוע-שבועיים, מאשר שלי ייגמר הכסף, ואז כולנו נהיה עצבנים אש כל החיים".

כרגיל, בלי מעצורים. ברקו/ראובן קסטרו

כזכור, ברקוביץ' ניהל בשבועות האחרונים מגעים מתקדמים עם עיריית נוף הגליל להעברת זכויות הניהול של המועדון, לאחר שבעבר כבר היה קרוב להגיע אליו. במסגרת התוכנית המקורית, ניר ברקוביץ' היה אמור לעמוד על הקווים.

הפועל נוף הגליל, שירדה לליגה א' בתום העונה שעברה, עדיין לא החלה בהיערכות משמעותית לעונה הקרובה, והאוהדים קיוו כי כניסתו של ברקוביץ' תעניק למועדון יציבות ותוציא אותו מהקיפאון שבו הוא נמצא מאז הירידה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully