וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחיו של עלי מוחמד נחת בארץ, ולמכבי חיפה יש התלבטות לגביו

14.7.2026 / 13:28

הירוקים מתכוונים להחתים את דיקסון מוחמד בן ה-18, טרם הוחלט האם לרשום אותו או להשאילו לקבוצה אחרת. שני הזרים שנבחנו בנוער לא יוחתמו

תקציר: הפועל באר שבע - אומוניה ניקוסיה 2:2/ספורט1

הקשר הניז'רי דיקסון מוחמד, אחיו של שחקן מכבי חיפה עלי מוחמד, נחת בישראל וצפוי להצטרף לאימוני הקבוצה - ברגע שיחלים ממחלת השפעת ממנה הוא סובל.

בחיפה מתכוונים להחתים רשמית את הקשר הצעיר בחודש ספטמבר, אז יחגוג 18 שנים ויוכל לחתום לפי חוקי פיפ"א. בשלב זה יש התלבטות האם לצרפו לסגל הקבוצה הבוגרת וכן כזר של קבוצת הנוער, או שמא להחתימו ולהשאילו לקבוצה אחרת בליגה הלאומית או בליגת העל. בכל מקרה, דיקסון יצטרף לאימונים ורק אז תתקבל החלטה, שכן ממילא ניתן יהיה להחתימו רק בעוד כחודשיים.

מי שלא יהיו חלק מקבוצת הנוער הם שני הזרים שנבחנו לאחרונה בקבוצה. השניים - וילפרד איבוצ'י הניגרי ומארק אוליבר הקמרוני - התאמנו עם קבוצת הנוער, אך לא הרשימו את הצוות המקצועי, והם צפויים לעזוב מחר את ישראל. אף אחד מהשניים לא יוחתם בקבוצה, כשהמשמעות היא שבכל מקרה, עם מוחמד הצעיר או בלעדיו, יהיו שמונה זרים בקבוצה הבוגרת.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

עלי מוחמד, שחקן מכבי חיפה/מאור אלקסלסי

בעניין אחר, בחיפה צפויים להיפגש ב-24 השעות הקרובות עם נציגי ירין לוי במטרה לסגור את כל הקצוות ולחתום על חוזה חדש, במסגרתו יוותר על סעיף השחרור לשנה הקרובה וחוזהו ישודרג. ההצעה בשלב זה עומדת על שדרוג של כ-25 אחוזים בשכרו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully