וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שואו ונהואל נחתו בישראל ויצטרפו לאימוני מכבי חיפה

12.7.2026 / 11:39

שני השחקנים לא בתכניות, אבל עדיין לא מצאו קבוצה חדשה. הירוקים מקווים לפתרון ועשויים לוותר על דמי העברה על נהואל

תקציר: מכבי חיפה - פאקשי 3:3/ספורט1

שני הזרים של מכבי חיפה, מנואל שואו ומתיאס נהואל, נחתו בארץ וצפויים להצטרף לאימוני הקבוצה. השניים לא מתוכננים להיות בסגל בעונה הקרובה, אבל בשל העובדה שעד כה לא מצאו קבוצה - הם הגיעו לארץ ויתחילו להתאמן עם הקבוצה. מבחינת מכבי חיפה זה לא מצב אידיאלי והשניים מצטרפים לרשימה של שחקנים שמתאמנים בהתאם לחוזים שלהם, אבל לא נמצאים בתכניות, למשל פטר אגבה, דולב חזיזה, גוני נאור ואחרים.

בעוד שמכבי חיפה מתעקשת למכור את שואו בסכום של כמיליון יורו, במועדון מאוד רוצים להפיטר מחוזהו של נהואל וייתכן שאם תמצא קבוצה שתישא במלוא שכרו - הירוקים יסכימו לשחרר אותו ללא תמורה. השחקנים עצמם הבהירו שיהיו חלק מהקבוצה כל עוד לא ימצאו קבוצה אחרת.

מעבר מסקרן. עיסאת/מאור אלקסלסי

בחיפה ממשיכים לעסוק גם בסוגיית השוערים וינסו לקדם השבוע את המכירה של גאורגי ירמקוב למטאליסט חרקוב ואת הקנייה של עומרי גלזר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully