וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפעם זה קורה: ברוניניו סיכם במכבי חיפה לשלוש שנים

28.6.2026 / 20:12

הקשר הברזילאי שהיה מועמד לכרמל במשך תקופה ארוכה, ובינואר האחרון כבר הצהיר על רצונו להגיע, יירכש מקרפטי לבוב האוקראינית ויצטרף בימים הקרובים למחנה האימונים בהונגריה, בכפוף לבדיקות הרפואיות

צפו בביצועיו של ברוניניו/יוטיוב

אחרי מועמדות שנמשכה קרוב לשנתיים, זה באמת קורה: מכבי חיפה הודיעה הערב (ראשון) על סיכום עם קרפטי לבוב מאוקראינה על העברתו של ברוניניו, או בשמו המלא ברונו דה סילבה.

לפי הודעת מכבי חיפה, ברוניניו יצטרף לקבוצה בימים הקרובים בכפוף לבדיקות הרפואיות. הוא סיכם את תנאיו לשלוש עונות ולאחר הבדיקות יחתום ויצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בהונגריה.

הפעם זה קורה. ברוניניו/GettyImages, Global Images Ukraine

ברוניניו בן ה-26 משחק כקשר קדמי. הוא גדל בברזיל, התפתח באקדמיה של אתלטיקו מיניירו ומגיע למכבי חיפה מקרפאטי לבוב. כבר בינואר האחרון ניהלו הירוקים מו"מ ממושך עם הקבוצה האוקראינית, כאשר בשלב מסוים הפערים בין הצדדים עמדו על כ-800 אלף יורו. למרות זאת, העסקה לא יצאה אז לפועל, אף שהשחקן הבהיר למאמנו החדש כי הוא מעוניין לעבור לישראל. כעת, כחצי שנה לאחר מכן, הצליחו הצדדים להגיע לסיכום.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

  • עוד באותו נושא:
  • מכבי חיפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully