דן גלזר מתרחק מבית"ר ירושלים ומתקרב למכבי תל אביב. בבית"ר לא הופתעו מהפרסום בוואלה ספורט לפיו דן גלזר נמצא במקביל בשיחות עם מכבי תל אביב. לטענת גורמים במועדון, ב-48 שעות האחרונות ידעו על ההתעניינות.
בבית"ר קיבלו מסרים לפיהם השחקן ירצה להיות בקבוצה בה יקבל הרבה דקות, יהיה שחקן משמעותי ולא שחקן משלים מהספסל. אלמוג כהן ייעד לגלזר תפקיד מרכזי, אבל גם מכבי תל אביב העבירה הבטחות משלה.
במכבי תל אביב שידרו ביממה האחרונה לגלזר שאם יגיע המטרה, היא שישחק, יוביל וזה שינה את המחשבה של השחקן, שבסופו של יום גדל במכבי תל אביב ומחובר אליה, אך לפני הכל רוצה לשחק ולהוביל.
גלזר, שחתום בקייראט עד דצמבר וכבר ביקש שחרור יחליט בתחילת השבוע על עתידו, גם בהתחשב בהחלטת קייראט, אך הלך הרוח בשעות האחרונות הוא כי השחקן קרוב יותר למכבי ת"א מאשר לבית"ר ירושלים.
ונהרן לוחץ לצרף את גלזר
בינתיים נודע כי המנהל המקצועי של מכבי תל אביב סטיבן ונהרן היה זה שהחליט במהלך השבוע החולף שמכבי תל אביב צריכה לצרף את דן גלזר.
הצהובים הגבירו ביממה האחרונה את קצב השיחות עם קייראט וממתינים להחלטה הסופית של הקשר, שמבוקש בנוסף לבית"ר במכבי נתניה, בה שיחק בהצלחה בעבר.
מכבי תל אביב זו קבוצת האם שלו, הבית שלו וחזרה אליה היא משהו שתמיד היה בראש של השחקן, שזכה בתואר שחקן העונה כשמכבי תל אביב זכתה באליפות עם ולדאן איביץ'.
מכבי תל אביב שמה לה למטרה לצרף כמה שיותר שחקנים ישראלים שיכולים לשדרג גם מקצועית על הדשא אבל גם את חדר ההלבשה. במועדון החליטו שצריך מנהיגות יותר חזקה לקראת העונה הבאה ובשל כך גם שוקלים את צירופו של אלי דסה.
