וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפועל ת"א משיקה: מנויים יקבלו חולצה חתומה עם טכנולוגיית NFC

18.6.2026 / 16:19

האדומים יוצאים במהלך חדש לקראת עונת 2026/27: אוהדים שירכשו מנוי ויפתחו חשבון מסחר ב-IBI SMART יקבלו חולצת משחק רשמית וחתומה, הכוללת שבב חכם לאימות מקוריות וגישה לתכנים ייעודיים

תקציר: אנגליה - קרואטיה 2:4/כאן11

הפועל תל אביב ונותנת החסות הראשית של המועדון, IBI בית ההשקעות, הכריזו היום (חמישי) על מהלך טכנולוגי חדש לקראת עונת 2026/27, במסגרתו יוכלו אוהדי הקבוצה לקבל חולצת משחק רשמית וחתומה הכוללת טכנולוגיית NFC מובנית.

על פי הודעת המועדון, אוהדים שירכשו מנוי לעונה הקרובה ויפתחו חשבון מסחר באפליקציית IBI SMART יהיו זכאים לקבל חולצת משחק רשמית של הפועל תל אביב, חתומה על ידי אחד משחקני הקבוצה.

החולצה החדשה כוללת פאץ' ייחודי עם טכנולוגיית NFC, המאפשרת באמצעות הצמדת הטלפון הנייד גישה למידע ותכנים ייעודיים. בנוסף, הטכנולוגיה מאפשרת לאוהדים לאמת את מקוריות החולצה.

במועדון מציינים כי מדובר ביריית הפתיחה לקראת שילוב רחב יותר של טכנולוגיית NFC במוצרי המרצ'נדייז של הפועל תל אביב, לקראת פתיחתה של חנות המועדון החדשה בעתיד הקרוב.

בהפועל רואים במהלך חלק משיתוף הפעולה האסטרטגי עם IBI בית ההשקעות, שנועד לחבר בין עולמות הספורט, החדשנות והטכנולוגיה ולהעניק ערך מוסף לקהילת האוהדים.

אוהדי הפועל תל אביב/קובי אליהו

מעבר לחולצה החתומה, האוהדים שיעמדו בתנאי המבצע יקבלו גם הטבה כספית של 300 שקל שיופקדו לחשבון המסחר שייפתח.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully