בהפועל תל אביב לא התלהבו מהגרלת מוקדמות הסיבוב השני של הקונפרנס ליג, שסידרה לאדומים מפגש עם לודוגורץ הבולגרית. "אחרי הצמצום, זו הייתה היריבה הכי קשה שיכולנו לקבל. לודוגורץ מועדון מנוסה במפעלים האירופים, אבל אנחנו תמיד מאמינים בעצמנו".
בנוגע לטיימוקו דיארה, במועדון אומרים שצריך סבלנות כדי לסגור את העסקה וישנה אופטימיות ששחקן הכנף יבחר להגיע. כזכור, בין הפועל תל אביב לריימס הצרפתית כבר הושג סיכום, וגם שכרו של השחקן מסוכם, כשהמשוכה האחרונה בדרך לחימה היא החלטה שלו להגיע.
יהב גורפינקל הבהיר לאנשי המועדון שיקבל בקרוב החלטה אם הוא ממשיך בחו"ל, או שייענה להצעת המועדון ויחזור לארץ. המגן השמאלי ממתין לכמה התפתחויות מחוץ לישראל.
היום החלה מכירת המנויים של הקבוצה. במועדון מכוונים להגדלת מספר המנויים לכ-17-18 אלף לאחר שהיו קרוב ל-15 אלף בעונה האחרונה, מה שהיווה שיא מועדון.
האדומים הודיעו היום על מהלך טכנולוגי ראשון מסוגו למנויי עונת 2026/27. רוכשי המנויים שיפתחו חשבון מסחר באפליקציית המסחר IBI SMART, יקבלו חולצת משחק רשמית של המועדון, חתומה על ידי אחד משחקני הקבוצה. החולצה כוללת פאץ' ייחודי עם טכנולוגיית NFC מובנית, המאפשרת באמצעות הצמדת הטלפון הנייד גישה למידע ותכנים ייעודיים.
