על פי דיווח של Fanatik, טוטנהאם מעוניינת ברכישתו של סרו גיראסי מדורטמונד ומתוארת כפייבוריטית להחתים את אחד מהחלוצים הפוריים ביותר באירופה בשנים האחרונות. על פי הדיווחים, למאמן טוטנהאם, רוברטו דה זרבי, מתוכננת פגישה בקרוב עם החלוץ בן ה-30. דורטמונד דורשת 40 מיליון יורו עבור גיראסי. לפני מספר ימים סוכנו של סרו גיראסי הכחיש דיווחים על סיכום מוקדם עם פנרבחצ'ה, מה שהופך את השחקן לאופציה אפשרית עבור מועדוני העילית של אירופה. רוברטו דה זרבי מחפש להוסיף נוכחות פיזית לסגל שלו וכמועדון טוטנהאם עוקבת אחר החלוץ הצרפתי-גינאי כבר תקופה ארוכה.
גיראסי לטוטנהאם? 40%
ראפיניה מוכן לשקול לעזוב את ברצלונה הקיץ, כך לפי .El Nacional הסיבה המדווחת היא שהמאמן האנזי פליק לא סיפק לו הבטחות לגבי מעמדו לאחר הגעתו של אנת'וני גורדון. מעבר לסעודיה הוא אופציה אפשרית. ברצלונה, שמעוניינת למכור נכסים משמעותיים כדי לגייס מספיק כסף עבור חוליאן אלבארס, קיבלה הצעה עבור ראפיניה מהליגה הסעודית ויש גם קבוצות פרמיירליג בכירות שמעוניינת בברזילאי הבינלאומי.
ראפיניה יעזוב את ברצלונה? 60%
אתר TeamTalk מדווח כי מילאן היא אחת מתוך מספר מועדונים שעוקבים בעניין אחר ההתפתחויות סביב שחקן כנף שמאל של נבחרת הולנד וליברפול, קודי גאקפו. לפי הדיווח גאקפו אינו מרוצה מהאפשרות הריאלית למדריד שידורג מתחת ריו אנגומוהא בהיררכיית הקבוצה, מה שהוביל לפנייה למועדונים שונים בעניינו. באיטליה מדווחים כי גם נאפולי עוקבת אחר המצב. טוטנהאם, אתלטיקו מדריד ו-RB לייפציג הן קבוצות נוספות שמודעות לכך שהוא עשוי להיות זמין בשוק ההעברות. נכון לעכשיו, לא הוגשו הצעות רשמיות.
גאקפו יעזוב את ליברפול? 50%
לפי מספר דיווחים באנגליה, יאן דיומנדה בן ה-19 הסכים למעבר לאנפילד אחרי המונדיאל. המנהל הספורטיבי של ליברפול, ריצ'רד יוז, מתואר בדיווחים כמי שעומד איתן על דעתו שדיומאנדה הוא שחקן מתאים עבור המועדון. מאמן הנבחרת הלאומית של השחקן, אמרס פאה הצהיר כי כל הדיונים לגבי עתידו של דיומאנדה יידחו לאחר המונדיאל, למרות הודאתו כי "שמע" שהשחקן חותם בליברפול. RB לייפציג, קבוצות של דיומאנדה, "נחושה להשאיר את השחקן לפחות לשנה נוספת, מתוך אמונה שערכו רק יעלה" לפי הדיווחים בגרמניה. הדיונים על מעבר פוטנציאלי לאנפילד צפויים להתחיל ב-100 מיליון יורו ועשויים להגיע ל-120 מיליון יורו. תלוי גם בביצועי במונדיאל
לפי אורקל העברות של האת'לטיק, דייוויד אורנשטיין, לייפציג מעריכה את שוויו של יאן דיומאנדה ב-130 מיליון יורו לפחות. פבריציו רומאנו מדווח כי ליברפול מציעה לשחקן "סכום כסף משמעותי" כדי להבטיח שתנצח במירוץ את פריז סן ז'רמן שגם כן מעוניינת לרכוש את שחקן חוף השנהב.
דיומנדה לליברפול? 55%
ג'ארוד בואן קושר למעבר מווסטהאם יונייטד בעקבות ירידת הליגה שלהם. "הגרדיאן" טוען כי ליברפול ומנצ'סטר יונייטד מעוניינות בשירותיו. בעל המניות הגדול ביותר של ווסטהאם יונייטד, דניאל קרטינסקי, אמר כי המועדון "אינו צריך למכור את שחקניו הטובים ביותר מסיבות פיננסיות הקיץ."
הפטישים תמחרו את בואן ב-50 מיליון ליש"ט, אך דיווחים מצביעים על כך שהצעה קרובה יותר ל-40 מיליון ליש"ט עשויה להספיק כדי להגיע להסכם.
בואן לליברפול? 40%. בואן למנצ'סטר יוניייטד? 40%.
עדיין בווסטהאם... פריז סן ז'רמן מכינה את עצמה לאכזבה בגזרת דיומאנדה כי לפי הדיווחים היא אחד המועדונים שיצרו קשר עם ווסטהאם בנוגע להעברה פוטנציאלית של קריסנסיו סאמרוויל, קשר נבחרת הולנד. מדווח כי אלופת הליגה הצרפתית מוכנה לשלם כ-43 מיליון ליש"ט כדי להביא את ההולנדי בן ה-24 לצרפת. לפי דיווח נוסף, פריז סן ז'רמן מעוניינת לרכוש גם את מתאוס פרננדס, קשר ווסטהאם שלפי הדיווחים סיכם את תנאיו במנצ'סטר יונייטד. העלות הכוללת עבור שני השחקנים תהיה 130 מיליון יורו לפחות.
סאמרוויל לפריז סן ז'רמן? 35%
