עכשיו זה רשמי: בית"ר ירושלים הודיעה היום (שני) על החתמתו של יוג'ין אנסה לשתי עונות, כפי שפורסם בוואלה ספורט. החלוץ יצטרף לאימוני הקבוצה תחת המאמן אלמוג כהן ויהיה הרכש הרביעי של המועדון לקראת עונת 2026/27.
אנסה, בן ה-31, מגיע אחרי עונה טובה במדי מ.ס. אשדוד, שבה כבש תשעה שערים והוסיף שבעה בישולים. הוא נחשב לשחקן מהיר שמכיר היטב את ליגת העל, לאחר ששיחק בעבר גם בבית"ר תל אביב רמלה, הפועל רעננה, עירוני קרית שמונה והפועל באר שבע.
ב-48 השעות האחרונות ניסתה קבוצה נוספת מהארץ לפתות את אנסה, אך הוא החליט לעמוד בסיכום עם בית"ר וישתכר כ-250 אלף יורו. החלוץ עשוי לקבל בקרוב אזרחות ישראלית, לאחר שהוא נמצא בהליך בחודשים האחרונים.
לאחר החתימה אמר אנסה לאתר הרשמי: "אני מאוד מאוד נרגש לקבל את ההזדמנות להצטרף למועדון גדול כמו בית"ר ירושלים. תודה על האמון של הצוות המקצועי וההנהלה. מחכה לעלות לטדי ולתת את כל כולי למען המועדון, יאללה בית"ר!"
