כדורגלן מוכר מקבוצה בכירה בכדורגל הישראלי נעצר הבוקר (ראשון) על ידי משטרת ישראל, בחשד להימורים "שיטתיים" והטיית משחקים. במסגרת חקירה של כנופייה ממגדל העמק - המנוהלת באכ"ל צפון להב 433 - הבוקר שוטרי מפלג הימורים בספורט של יאל"כ להב 433 עצרו את השחקן. הכדורגלן הפעיל חשוד בהימורים בלתי חוקיים בהקפים גדולים, חשוד בהטיות משחקים, ובעבירות על חוק איסור הלבנת הון ועבירות מס אותן ביצע ביחד עם אחרים.
המעצר הבוקר מצטרף למעצרים שבוצעו בשבוע שעבר, במסגרת החקירה המנוהלת ביאל"כ להב 433, מפלג שוחד והימורים בספורט - בשת"פ מלא עם ההתאחדות לכדורגל.
במסגרת החקירה עלה, על פי החשד, שהשחקן הימר באופן שיטתי, לא חוקי, שאינו הולם את היותו שחקן פעיל בקבוצה בכירה. על פי המשטרה, בקרוב צפויות חקירות של מעורבים וחשודים נוספים.
