וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עם מאמן שוערים חדש: הצוות המקצועי של הפועל חיפה הושלם

9.6.2026 / 14:18

אליעד גרף שעבד בבני סכנין בעונה החולפת, הצטרף לכוורת של חיים סילבס. המאמן שם דגש על צריוף שחקנים בחלק הקדמי

קליפ שערי העונה 2025/26/ספורט1

הפועל חיפה מינתה את אליעד גרף למאמן השוערים של הקבוצה, ובכך למעשה השלים חיים סילבס את הכוורת המקצועית סביבו לעונה הקרובה. כידוע, מאמן השוערים רן קדוש עזב את הקבוצה וחתם במכבי נתניה, שם התאחד מחדש עם רוני לוי, וכעת החתימו בחיפה את מחליפו.

גרף אימן בעבר ביריבה העירונית מכבי חיפה, הן במחלקת הנוער והן כמאמן שוערים בקבוצה הבוגרת. בעונה החולפת עבד בבני סכנין. בעבר עבד גם במחלקות הנוער של הפועל באר שבע ומכבי תל אביב. מלבד גרף, בצוות של סילבס ימשיכו מאמן הכושר דני ביבס ועוזר המאמן ירין איבגי.

בגזרת השחקנים, בקבוצה מרוצים מאוד מחתימתו של דור מלול. כזכור, מלול החליט לא לפרוש ולהמשיך לשחק, ובחיפה מרוצים מכך שזה יקרה בקבוצה שבה הפך לסמל. מלבד מלול, גם השחקן הוותיק לירן סרדל נמצא בשיחות במטרה להשאירו במועדון. בחלק הקדמי, חיים סילבס רוצה לצרף שחקן זר וכן ישראלים נוספים לצידו של אלון תורג'מן.

חיים סילבס מאמן הפועל חיפה/קובי אליהו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully