וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוסף בדארנה עוזב את בני סכנין: "לא רצו שאהיה בקבוצה"

8.6.2026 / 10:06

המנכ"ל שביקש לקחת לידיו את ניהול המועדון, הודיע על עזיבתו בעקבות המחלוקת עם אבו יונס: "אנשים סביבו כנראה פחדו שימצאו את הדרך החוצה"

תיקתקנו, 7.6/ספורט1

מנכ"ל בני סכנין, ומי שביקש לקחת על עצמו את הבעלות וניהול הקבוצה, יוסף בדארנה, הודיע כי הוא עוזב את המועדון, וזאת על רקע המאבק לקבל את ניהולו מידי מוחמד אבו יונס.

כידוע, בהנהלת המועדון שרר אי שקט בנוגע לזהות מי שיוביל את הקבוצה בעונה הבאה, וכעת החליט בדארנה לפנות את מקומו. נראה כי הבלגן רק מעמיק, זאת על רקע העובדה שהקבוצה עוד לא החלה בבניית הסגל לעונה הבאה.

בדארנה רצה לקחת על עצמו את הניהול ואת חובות המועדון, אך אבו יונס סירב כל עוד לא יוחלפו באופן מיידי הערבויות שלו.

אבו יונס סירב להצעה הקיימת/ברני ארדוב

בדארנה אמר הבוקר לוואלה ספורט: "אכן החלטתי לעזוב את הקבוצה. זו הרגשה לא טובה כשאתה בא לבן אדם ואומר לו 'תן לי את החובות שלך', והוא מסרב. כשזה קורה, כנראה שיש משהו לא בסדר".

בדארנה התייחס גם לכוחות הפועלים סביב המועדון: "יש אנשים מסביב לאבו יונס שלא רצו שאהיה בקבוצה. למה? כנראה שהם פחדו שימצאו את הדרך החוצה".

בדארנה סיכם את הדברים בעצב: "חבל מאוד על כל הסיטואציה. רציתי לבנות משהו טוב בקבוצה, אבל לצערי לא נתנו לי, ואני עוזב".

  • עוד באותו נושא:
  • בני סכנין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully