וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפסד בבית המשפט: הפועל חיפה תשלם 1.485 מיליון שקל

3.6.2026 / 10:23

בית המשפט המחוזי בחיפה קבע כי המועדון ישלם להסתדרות עבור השימוש במתחם קריית חיים לאורך השנים, והורה להסדיר את הסכום בתוך 30 יום

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 2.6/ספורט1

בית המשפט המחוזי בחיפה קבע כי הפועל חיפה תצטרך לשלם להסתדרות 1.485 מיליון שקלים בתוספת מע"מ, וזאת עבור דמי השימוש במתחם קריית חיים לאורך השנים. על פי חשיפת "כלבו חיפה", בית המשפט קבע את דמי השכירות החודשיים על 30 אלף שקלים, וכעת המועדון של יואב כץ יצטרך לשלם סכום לא מבוטל להסתדרות. עוד הבהיר בית המשפט כי בתוך 30 יום המועדון מחויב להסדיר את התשלום.

כידוע, בין כץ לבין ההסתדרות קיימת מתיחות גדולה בכל הנוגע לשימוש במתחם קריית חיים. בשנים האחרונות המועדון כלל לא משתמש במתקן, וכעת הוא סופג מכה נוספת עם התשלום שבו חויב על ידי בית המשפט.

עדיין קיימת התלבטות לגבי מצ'יני/קובי אליהו

בצד המקצועי, בהפועל חיפה ממשיכים בבניית הקבוצה. במועדון מתלבטים האם לממש את האופציה על בנג'מין מצ'יני ולהשאיר אותו כשוער המשנה, או להמשיך עם מתן עמבר כשוער השני, וזאת לאחר החתמתו של יואב ג'ראפי לשלוש עונות.

בנוסף, בקבוצה נמצאים במגעים מתקדמים עם המגן הימני נועם כהן. כהן, ששיחק בעונה החולפת בהפועל פתח תקווה, כבר לבש בעבר את מדי המועדון, וכעת הצדדים מנהלים שיחות מתקדמות לגבי האפשרות שישוב לקבוצה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully