מכבי חיפה עומדת בפני קיץ מעניין במיוחד, כשאחד הנושאים המסקרנים ביותר הוא עתידו של הקפטן דולב חזיזה. השחקן, שכבר נחשב לבן בית במועדון, לא רשם עונה טובה מבחינתו, וההחתמה של יאיר מרדכי אף מעלה שאלה רצינית בנוגע למעמדו בעונה הבאה.
מי שהתייחס לדברים הוא סוכנו של השחקן, אדם קידן, שהתארח בפודקאסט "קיקטוק" מבית אול אין. קידן נשאל על ידי מנחה הפודקאסט, רועי זריהן, האם זו הפעם הראשונה בכל שנותיו של חזיזה במכבי חיפה שבה עושה רושם שהוא מרגיש פחות רצוי.
"אני אתן לכם סיפור", ענה קידן. "הייתי במשחק האליפות בטרנר של באר שבע, ואחרי הפציעה של ינון פיינגזיכט, כשהוא ירד לחדר ההלבשה וניסיתי להבין מה קורה, היחיד שירד לחדר ההלבשה לבדוק מה איתו היה דולב. הוא ירד לחדר ההלבשה ובדק. סימסתי לו, והם חשבו בהתחלה שזה משהו ברצועה הצידית. אתה רואה את האכפתיות שלו, ואתה רואה גם את הדיאלוג שלו עם הקהל והסביבה, גם אם לא מדברים על זה".
קידן דיבר גם על שאלת עתידו של השחקן: "אני באופן אישי קשור אליו, כי יצרתי את הקריירה שלו במעבר מנס ציונה לבני יהודה, ומבני יהודה למכבי חיפה. אני רואה את מה שהוא חווה ומה שהוא עובר. יש לו חוזה לעוד שנה במכבי חיפה. אם אצליח פתאום להביא מהשרוול משהו גדול, כי כל שחקן רוצה לחוות חו"ל, ולא משנה באיזה גיל, על אחת כמה וכמה כשדולב בן 30, לא אהסס לעניין את דולב ואת מכבי חיפה. אבל זו לא המטרה שלנו כרגע. אנחנו עובדים בשני מישורים: האחד שהוא נשאר במכבי חיפה, והשני הוא שאם אצליח להביא משהו מעניין, זה יהיה על הפרק"
