וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קיץ של שדרוגים: איך תיראה בית"ר של אלמוג כהן כמאמן

1.6.2026 / 8:00

אלמוג כהן יורד לקווים, אך עם כאב הראש של מנהל מקצועי. אחרי שעזיבת יצחקי הביאה לחיסכון כספי, המטרה הראשונה של בית"ר ירושלים: חוזה חדש לגדראני ולקרבאלי

תקציר: בית"ר ירושלים - הפועל תל אביב 1:1/ספורט 1

המהלך שבו ברק יצחקי לא ממשיך בתפקידו, ומנגד אלמוג כהן כמאמן יורד לקווים, חסך לברק אברמוב כ-1.5 מיליון שקל. יחד עם זאת, לפני בית"ר ירושלים עומד קיץ מאתגר בכל הנוגע לבניית סגל איכותי, כאשר הקהל מצפה לקבוצה שהמטרה שלה היא אליפות בלבד.

הקשר תומר יוספי אמור להסדיר את שחרורו מפוליסיה ז'יטומיר האוקראינית ולחתום לשלוש שנים. ליוספי חוזה לעונה נוספת באוקראינה, אך האוקראינים לא צפויים להערים קשיים על שחרורו.

צפוי מו"מ לא פשוט. גדראני וקרבאלי/לירון מולדובן
אמור לחתום לשלוש שנים. יוספי/אודי ציטיאט

הבעיה הגדולה של בית"ר היא עם צמד הבלמים לוקה גדראני ובריאן קרבאלי. השניים מעוניינים בשדרוג משמעותי בשכרם, של יותר מ-50%: גדראני מרוויח 250 אלף יורו וקארבלי 200 אלף יורו. בית"ר מעוניינת להציע לשניים חוזים חדשים, אך צפוי משא ומתן לא פשוט. במקרה של קרבאלי, אם תגיע הצעה ראויה, הוא יימכר.

בית"ר מחפשת מגן שמאלי מחליף. היה עניין ברותם קלר, שסיים חוזה במכבי נתניה, אך יש צורך לשלם עבורו דמי השבחה, והשחקן מכוון כרגע לחו"ל.

עדן קארצב לא צפוי לחזור בשלב זה לארץ, אלא אם יקבל חוזה של 600 אלף יורו. בית"ר שומרת על אופציה לצרף קשר ישראלי, כאשר בין השמות נמצאים שי אליאס, דן גלזר ועופרי ארד, אך אם יימצא קשר זר — הם יירדו מהפרק.

בחלק הקדמי הדברים ינועו סביב ירדן שועה, שעדיין חולם על הכסף הגדול בחו"ל. בכל מקרה, בית"ר מחפשת חלוץ, אך כזה שיוכל גם להשלים את שועה אם יישאר. אם שון וייסמן יחליט לחזור לישראל, הוא אופציה, אך בשלב זה אין משא ומתן בין הצדדים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully