מכבי חיפה צפויה לצרף מגן שמאלי זר לקבוצה, וזאת על רקע הפציעה של ינון פיינגזיכט. פציעתו של המגן השמאלי שינתה לחלוטין את התוכניות בכל הקשור לעמדה זו.
בשל העובדה שפייר קורנו אמור לחזור באמצע העונה הבאה, בחיפה תכננו להמשיך עם פיינגזיכט כמגן ראשון, כשדניאל גולאני וקני סייף יהיו המחליפים בעת הצורך. אלא שכעת, עם הפציעה של השחקן הצעיר, שייעדר זמן רב ויחזור גם הוא לכל המוקדם באמצע העונה הבאה, הירוקים שינו את התוכניות.
המנהל המקצועי ליאור רפאלוב ינסה לאתר מגן שמאלי זר לקבוצה, כשגולאני וסייף יהיו גם כן בסגל. המשמעות העיקרית היא שבאמצע העונה הבאה יכולים בחיפה למצוא את עצמם עם כמות גדולה מדי של מגינים "בכירים" בעמדת המגן השמאלי.
"ברור שזה שינה תוכניות ושיבש אותן", הודה גורם במועדון. "המטרה הייתה להביא זר בעמדות אחרות, אבל במצב הנוכחי כנראה שלא תהיה ברירה".
בעניין אחר, כידוע, בקבוצה סגרו מחנה אימונים בהונגריה בתחילת יולי. הירוקים כבר קבעו משחק אימון מול הקבוצה ההונגרית פאקסי, שייערך ב-8 ביולי. ההונגרים עצמם כבר הודיעו רשמית על משחק האימון.
