אחרי עונה סוחטת, מורכבת ונטולת בית קבוע, שי ברדה הגיע לאולפן וואלה ספורט כדי לסכם שנה יוצאת דופן בעירוני קרית שמונה. אחד ממאמני העונה בליגת העל דיבר על האתגרים בניהול הקבוצה, הפגיעה המתמשכת בעיר ובמועדון, ההצלחות בבניית הסגל והבאת הזרים, וגם על עתידם של אדריאן אוגריסה ויאיר מרדכי, וכמובן על השאלה - האם הוא עדיין רואה את עצמו כחלק מהצמד דראפיץ' וברדה.
ברדה התייחס למצב העגום בו נמצאת העיר קרית שמונה: "אני חושב שהסיטואציה היא כל כך עצובה כי פשוט, לצערי, אנחנו מנרמלים אותה. וזה פשוט לא נתפס. אני מאמן את הקבוצה שנת 2023 עוד מהלאומית. 5 באוקטובר 2023 היה המשחק האחרון בבית בקריית שמונה, ניצחנו 5:0 את מכבי יפו, ויומיים לאחר מכן נפתח השביעי באוקטובר. ואתה פשוט שנה ושבעה חודשים לא נמצא בקריית שמונה".
צפו בראיון המלא עם שי ברדה
"ואז השנה הזאת חזרנו לקריית שמונה, היינו שם עד פברואר, גרתי שם, גרתי ביובלים, התאמנו בקריית שמונה, ואתה פשוט לא מצליח להבין איך המשחק פלייאוף הראשון היה צריך להיערך בקריית שמונה. היו שם קבלנים ופיתחו את המקום, ואז פרצה המלחמה ואתה צריך שוב להתנייד ולהביא את כל המשרד בעצם לכל הרכבים של השחקנים".
"אני לא אהיה פוליטיקלי קורקט ואני אגיד לך משפט שהוא יותר עצוב: גם בתקופה שחזרתי לגור בקריית שמונה וגרתי ביובלים, העיר פשוט גוססת. ואנשים אם הם לא מבינים את זה, אז אני לא מצליח להבין מה קורה פה. והדבר היותר עצוב הוא שבחודש הבא קריית שמונה אמורה להתחיל את האימונים, ואני לא יודע איפה".
