וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המשטרה נערכת לטירוף של אוהדי בית"ר ירושלים, יצחקי מזהיר

עודכן לאחרונה: 19.5.2026 / 7:15

במשטרה מעריכים ש-8,000 אוהדי בית"ר יגיעו למשחק מול הפועל פתח תקוה, חשש ממהומה מחוץ לאיצטדיון, יצחקי מנסה לפקס את חניכיו (20:30, ספורט4)

תקציר ליגת העל: מכבי תל אביב - בית"ר ירושלים 2:1/ספורט1

במשטרת פתח תקוה העריכו אתמול כי קרוב ל-8,000 אוהדי בית"ר ירושלים יגיעו למושבה הערב (שלישי), לאחר שרכשו כרטיסים בכל דרך אפשרית לכל היציעים לקראת המשחק עם הפועל פתח תקוה (20:30, ספורט4).

בנוסף, בשל הביקוש הרב והחשש שיגיעו אלפי אוהדים ללא כרטיס, נלקחת בחשבון אפשרות להתקהלות מחוץ לאיצטדיון ונסיון לפרוץ שערים ולכן לא תותר הגעה לאיזור האיצטדיון ללא כרטיס.

נלקחת בחשבון אפשרות להתקהלות מחוץ לאיצטדיון ונסיון לפרוץ שערים. אוהדי בית"ר/דני מרון

בצד המקצועי, טימוטי מוזי או חאסונד גונסאלס יפתחו על חשבון זיו בן שימול. ברק יצחקי ניסה לפקס את שחקניו ואמר להם: "צריכים להתרכז אך ורק באיך לנצח את המשחק, חישובים נעשה בסוף".

לא במקרה המאמן דיבר על כך עם השחקנים, כאשר השיח על המשחק של מכבי תל אביב בטרנר הפך לנושא במרכזי ובצוות המקצועי הבהירו: "בפעם האחרונה נגד הפועל פתח תקוה במושבה ניצחנו בתוספת זמן, זאת קבוצה חזקה ודומיננטית, מתייחסים לזה כאילו הניצחון שלנו בטוח וזה ממש לא ככה".

שני מחזורים לסיום העונה, הפועל באר שבע מוליכה את הטבלה עם 2 נקודות יתרון על הירושלמים. בית"ר חייבת לנצח הערב על מנת לדחות את ההכרעה למחזור הסיום כאשר במקביל היא מקווה למעידה של הפועל באר שבע בטרנר נגד מכבי תל אביב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully