וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריאל מתייאשת, איראולה מתלבט: מדור בורסת השמות

5.5.2026 / 8:49

הבלאנקוס מחפשים בית חדש לשניים מהכוכבים המבטיחים שלהם, מאמן בורנמות' עשוי להפתיע עם בחירת היעד הבא שלו, והאם הרכש של סיטי יחזור לאיטליה? המדור שנותן את תמונת הסיכויים של השמועות החמות בשוק ההעברות

תיקתקנו, 3.5/ספורט1

ריינדרס בדרך חזרה לאיטליה?

​טיג'אני ריינדרס כנראה לא ימשיך מעבר לעונה במנצ'סטר סיטי והוא "מושך מספר מועדוני צמרת בסריה A" - כך לפי הפודקאסט Football Insider. הקשר בן ה-27 היה אחד מהשחקנים הכי טובים של מילאן לפני שעבר לסיטי בקיץ האחרון עבור סכום של כ-46 מיליון ליש"ט. בחודשים האחרונים איבד את מקומו בהרכב הפותח של פפ גווארדיולה ולפי הדיווחים סוכנו כבר התחיל לבצע בירורים עם קבוצות איטלקיות.

באיטליה ריינדרס זוכה להערכה גדולה מאוד. מילאן בין המועמדות לקלוט אותו חזרה אך גם יובנטוס הוזכרה כמתעניינת. בינתיים, לפי Barca Universal, חברו של ריינדרס לקישור בסיטי, ברנרדו סילבה כבר סגר את המעבר שלו לברצלונה ויצטרף אליה בתחילת הקיץ הקרוב.

ריינדרס לאיטליה? 60%. סילבה לברצלונה? 80%+.

חוזר אחורה? ריינדרס/רויטרס

שתי לונדונית במירוץ אחר איראולה

צ'לסי מחפשת עדיין את המחליף הקבוע של ליאם רוסניור בחודש שעבר כשלפי הדיווחים באנגליה, המאמן שהיא הכי מעוניינות בו הוא מאמנה בן ה-43 של בורנמות', אנדוני איראולה. לפי חלק מהדיווחים, איראולה "צפוי לקחת את הזמן לפני שיחליט על המועדון הבא שלו" אבל כבר קיבל הצעה מצ'לסי וגם מיריבתה הלונדונית, קריסטל פאלאס.

עבור איראולה, מאמן של תהליכים, ההצעה של קריסטל פאלאס, שמחפשת מחליף לאוליבר גלסנר, מוכנה להציע לאיראולה שקט תעשייתי וחוזה לטווח הארוך. צ'לסי יכולה להציע לבאסקי כסף הרבה יותר גדול אבל ברור למה שלכל איש מקצוע רציני יהיו ספקות לגבי הצטרפות ל-BlueCo.

איראולה הוא ממש לא השם היחיד ברשימת יעדי האימון של צ'לסי. גם ססק פברגאס, מאמן קומו, פליפה לואיז, שאימן את פלמנגו ומרקו סילבה, שצפוי לעזוב את פולהאם בקיץ עשויים להיות פנויים ולהתעניין במשרה בסטמפורד ברידג'.

איראולה לצ'לסי? 25%. איראולה לקריסטל פאלאס? 30%.

sheen-shitof

עוד בוואלה

המסחר חוזר לצעירים: בנק הפועלים מקל על הצעד הראשון ומציג מהלך חדש בשוק ההון

בשיתוף בנק הפועלים

יקפוץ למים? איראולה/רויטרס

ניתן פסק הדין על האוסן

לפי העיתון "אל נסיונל" "עתידו של דין האוסן בריאל מדריד ייבחן במהלך הקיץ מכיוון שהמועדון מתכנן מהפך הגנתי גדול שכולל הגעה של עד שלושה שחקנים חדשים". גם לפי אתר Fichajes "ריאל מדריד מוכנה למכור את הבלם דין הויסן בעקבות עונת בכורה מאכזבת".

זה ברור שעונה לאחר שהגיע כשחקן ההגנה היקר ביותר בתולדות ריאל מדריד, עתידו של הבלם הבינלאומי הספרדי בן ה-20 הפך ללא ברור. לפי "Defensa Central", הנשיא פלורנטינו פרס "דוחף לכך שהמועדון שלו יחתים מחליף השנה". האוסן חתום על חוזה עד 2030 ויש לו שווי שוק נוכחי של כ-70 מיליון יורו. יהיו לו לא מעט מתעניינות בפרמיירליג - כולל צ'לסי וליברפול.

האוסן יעזוב את ריאל מדריד? 50%.

לא יישאר? האוסן/GettyImages, Soccrates Images

פרנקו גמר את דרכו בספרד?

ואם כבר עסקנו בשחקנים צעירים שמאכזבים בריאל מדריד, אז פרנקו מסטנטואונו בן ה-18, מבוקש על ידי לא מעט קבוצות שמבחינות בסיכוי להביא אותו בזול יחסית מהמועדון הלבן שמחפש הכנסות לשיפוץ כללי בקיץ. לפי הדיווחים הארגנטינאי מבוקש על ידי יובנטוס, ברייטון, טוטנהאם, נאפולי, מנצ'סטר יונייטד ואפילו ריבר פלייט, הקבוצה ממנה הגיע לריאל.

גם מילאן, ווסטהאם וקומו הוזכרו בחודשים האחרונים כקבוצות שיהיו מוכנות לקלוט אותו בהשאלה או ברכישה בסכום נמוך עבור סכום נמוך לרכישה חזרה על ידי ריאל מדריד (בדומה לעסקה שעשו עם קומו על ניקו פאס).

מסטנטואונו ישתחרר מריאל בקיץ? נראה ככה. 80%.

ההזדמנויות אזלו? מסטנטואונו/רויטרס

הבלם הגדול הבא?

ושחקן צעיר נוסף בלה ליגה שעשוי למצוא את עצמו בסאגה העברה בקיץ הקרוב: ג'ון מרטין, הבלם בן ה-20 של ריאל סוסידאד.לבלם יש חוזה עד 2031 עם הבאסקים וסעיף השחרור בו עומד על 60 מיליון יורו - מה שהופך אותו למטרה עבור מספר מועדונים לפי 90min. ברצלונה, ריאל מדריד וארסנל הביעו כבר עניין בבלם המרשים. "זה בלתי אפשרי לא לשמוע את השמועות האלה" אמר לאחרונה לעיתונות הספרדית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully