האם בלם בית"ר ירושלים לוקה גדראני יוכל לשחק נגד הפועל תל אביב מחרתיים (רביעי)? רק היום או מחר ניתן יהיה לדעת האם אחד משחקני העונה יוכל לעמוד לרשות ברק יצחקי בבלומפילד.
גדראני עדיין סובל מכאב חזק בעצם השוקית, מעל אזור הקרסול. ההערכה היא שזו תוצאה של עקירת ציפורן והזריקות שאיתן עלה לשחק. הוא עבר אתמול צילום רנטגן, אך בצילום לא נמצא דבר.
היום הבלם יישלח לצילום נוסף. אם שוב לא יימצא דבר, הוא יקבל מספר זריקות לשיכוך כאבים וישחק. אגב, הפציעה לא קשורה להתקלות עם מיגל סילבה במהלך המשחק: ההיתקלות הייתה ברגל ימין של גדראני, והכאבים מעל הקרסול הם ברגל שמאל.
אם גדראני לא יוכל לשחק אורי דהן יחליפו בהרכב, אך בבית"ר עדיין אופטימיים כי הבלם הגיאורגי יהיה כשיר. מי שייעדר בוודאות הוא טימו מוזי, בשל חמישה כרטיסים צהובים.
