וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלי חשבונות אליפות: הפועל תל אביב מגיעה לנצח בטרנר

2.5.2026 / 13:11

ברקע הדיון בקרב האוהדים, במועדון מבהירים שהמטרה היחידה היא לסיים כמה שיותר גבוה: "זה שייך לתקופות אחרות, אנחנו רוצים לנצח כל קבוצה" (20:30, ספורט4)

צפו בחגיגה בבלומפילד: הפועל תל אביב - מכבי חיפה 0:4/ספורט1

לא מעט אוהדי הפועל תל אביב עסוקים בשאלה לאיזו קבוצה יעדיפו להפריע במאבק האליפות, אבל את הצוות המקצועי זה פחות מעניין.

במועדון הבהירו לקראת המשחק הערב נגד הפועל באר שבע (שבת, 20:30, ספורט4): "אלה דיבורים שהתאימו לתקופות אחרות. הפועל תל אביב הנוכחית רוצה לנצח כל קבוצה, בכל מגרש, עד סיום העונה ולסיים כמה שיותר גבוה. זה השיקול היחיד שלנו".

אליניב ברדה וחניכיו יגיעו לטרנר ללא תמיכת הקהל, בשל העונש שהושת על המועדון, וייאלצו להתמודד מול כ-15 אלף אוהדי הפועל באר שבע, שדוחפים את קבוצתם במאבק האליפות.

קוקו עשוי לחזור להרכב בטרנר/אודי ציטיאט

ברדה ערך תרגולים חלקיים, אך אף שמדובר במשחק שלישי השבוע, הוא לא צפוי לבצע יותר משינוי אחד או שניים בהרכב. בהגנה, מרקוס קוקו עשוי לחזור באחד האגפים. במקרה כזה, דורון ליידנר או שחר פיבן יירדו לספסל, אלא אם יוחלט לשחק בשלושה בלמים ואז פיבן יתפקד כבלם ימני.

בחלק הקדמי, אל טוריאל ולויזו יצטרפו שניים מבין למקין, עומרי אלטמן, ישראל דאפה ועמנואל בואטנג. בכל מקרה, התכנון הוא להתחיל לחלק עומסים סביב הדקה ה-60.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully